reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

katy przepraszam! dopiero doczytałam i trzymam się mocno krzesła, żeby nie spaść ze śmiechu!!!!!!!!!!!!1 lis jest bomba!!!!!!!

reklama
Piateczka ale sie usmialam:-D:-D:-D tego to szczerze mowiac nie znalam

Madlen
a ty nie rob sobie glodowki tylko moze lekkie jedzonko na parze ok bo co jak masz fasolke??? Posluchaj Cioci Kasi :-D bom zagozala przeciwniczka glodowek jest ;-):-D

To ja moze zanuce mojemu "Majteczki w kropeczki...."
Nie nie albo cos innego chyba taki byl tytul "Przelec mnie............... " :-D:-D:-D
Kurde niedobrze dziewczyny przez te staranka brzmie jak nimfomanka :szok:

ok ja lace nunać bo już póżno sie zrobiło;-)miłej nocki
katy zaśpiewaj mu zamiast przelec mnie w tej koniczynie to przelec mnie w tej pieżynie:-D

Ostatnia edycja:
ja to sie zawsze usmieje,jak was czytam ;-);-),bedziecie mnie pocieszac,jak 25 bedzie ino 1kreska
Katy ale ja nie chce sie glodzic,bo tez nie jestem za dieta cud,czy glodowka,ale chce wiedziec,czy mi jedzenie szkodzi,czy cos innego ??..zobacze jak jutro bedzie..
agnieszka dobranoc :)

Madlen bedziemy cie pocieszac albo cieszyc sie z toba:tak: . Uff to dobrze ze tak myslisz jak ja o tych glodowkach, u mnie to by nie przeszlo, bo wtedy kiedy np trzeba zrobic sobie przymusowy post to mi najbardziej chce sie jesc :laugh2:
Pa Agnieszka slodkich snow ;-)

Ostatnia edycja:
Piateczka no wiesz ty co,obudzic dziecko ;-)
moj maz tez czasami patrzy na mnie dziwnie,jak smieje sie do monitora..:-D..i mowi ,ze skoro tak wesolo jest na Bb to chyba tez sie zaloguje..;-)..dobrze,ze on nie czyta,co ja tu czasami wypisuje ;-)

He he no to spokojnie niech sobie slodziak spi :-D jeszcze cos znalam ale coz pamiec nie ta, ale zrobie wywod jutro i tu wrzuce posmiejemy troche w koncu listopad miesiacem luzu, czyli i luznych rozmow co nie ????

Ps ja bede zmykac bo moj m juz zabki myje buziam was i do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
madlen zostajesz , czy idziesz lulu? bo reszta chyba testuje pozycje hi hi

JAN ANDRZEJ MORSZTYN
Stąd się bierze u chłopów rozum i zatrata,
Że w kroku babskim siedzi i anioł i szatan.

Do góry