reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka trzymam więc mocno &&&&&&&&&&&&&&&&
i obyś mogła jak najszybciej nam opowiedzieć- oj jakie my kobiety jesteśmy okropne oj! tylko, że jakoś ani nie jest mi z tego powodu przykro, ani nie mam wyrzutów sumienia hi hi

reklama
witam sie wtorkowo;-)ja zaraz zmykam na miasto moze sobie cos zakupie;-)małemu tez by sie przydała kurteczka na zime:tak: widze ze nie tylko ja zepsuta jestem hihi wczoraj dalej az wrzało tutaj:-Dsie chłopy zdziwią co my takie napalone i skad tyle pozycji znamy:laugh2: u mnie dziś tempka do góry wiec chyba dobrze....ale to jeszcze za wczas na jakies domysły

a u mnie dziewczynki @ juz dzisiaj sobie pójdzie na dobre i od piątku zaczynam polowanie na jajeczko. mam dziesięć pasków , więc mi nie umknie hi hi. gorzej będzie z powstrzymaniem mojego m przez te dwa czy trzy dni- bo liczę, że uda się dziewczynkę złowić- ale coś wymyślę- chyba, bo w ból głowy to on mi nie uwierzy- najwyzej powie, że mnie zaraz wyleczy:-)

Czesc wszystkim ;-)

He he he he faceci mysla ze z nas takie proste kobitki co niby fantazji nie maja a jak przyjdzie co do czego to nie jeden galy wytrzeszcza ze zdziwienia i zuca "Kochanie takiej Cie nie znalem!" :-D:-D:-D

Ps a kto dzisiaj testuje????

Witam

Ja też zaraz na zakupy uciekam:)

Ale wam wczoraj było wesoło:))))))))))))

poiąteczka
a mężulek to Ci się na 5 trafił:)

losiczka myślę że mąż się nie oprze twoim urokom...:) Tylko na twoim miejscu bym przesunęła o jeden dzień bliżej owulki bobosexy

Co dziś na obiadek? U mnie ogórkowa:)

właśnie losiczka przypomnij mi na ile dni przed owu kończyliście staranka? Bo mój plan zakłada, że poprzytulamy się natychmiast po pojawieniu się dwóch kresek na teście i na tym koniec

losiczka nie mam pojęcia gdzie suwaczki :szok: no a ja tez bym na Twoim miejscy przesunęła o dzien te boboseksy :pno ale wiem ze nie chcesz ryzykowac synka znów :p
Aga trzymam kciuki, na razie to normalne ze tempka idzie w góre, tak ma być :) :)))))))))))
Viola zrobiłaś mi smaka na zupkę :p ale u mnie dziś mielone :p ostatnio żywię sie tylko szczypiorkiem i słodyczami :szok: o jo joj i sie dziwie ze słonica ze mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie dziś prawdopodobnie owulka wiec cykl stracony, w sumie nie wiem czy w ogólę jest sens brać luteinę !!!!!! ehhhh no trudno, moze w 2012 r mi sie w koncu poszczęści !!!!!!!!

reklama
dziewczyny kupilam sobie testy owulacyjne.w opakowaniu jest 5.dzisiaj mam siodmy dzien cyklu .cykle prawdopodobnie 28 dniowe i teraz prosba do was od kiedy mam robic testy owulacyjne?

Do góry