reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczka72 : wiesz ta tez bardzo uwielbiam a szczegolnie herbatka s okiem malinowym i lyzeczka miodu:-)i wtedy juz bez zadnego cukru ... miud bardzo zdrowy a szczeholnie w takich porach jak teraz kiedy za oknem zimno juz:-( . Dziewczynki suchajcie kiedy ogulnie zrobic testowanko poczekac do @ czy biezacych dniach .... b o mysle i nie moge podjac decyzji :happy:

reklama
ANUSIA LEPIEJ POCZEKAC DO TERMINU @ CHOC NASZEJ KOLEZANCE 4 DNI PRZED TERMINEM WYSZEDL PLUSIK :-)
PIATECZKA Z RANA TO TRZEBA CICHUTKO BO MOJ SYNEK SPI PLYTKO KIEDYS SIE OBUDZIL LEZAL CICHUTKO A POZNIEJ JAK WSTAL TO PYTAL TATE CO TAK PISZCZAL I MOWIL ZE NIE MA SILY HE HE:laugh2::laugh2::laugh2:

nie da sie was nadrobic:(
wczoraj mezus kupil w aptece kwas foliowy dla mnie i zaczynam od dzisiaj brac..
wystarczy jedna tabletka dziennie jak pisza w srodku?
musze sobie dzisiaj odrosty zrobic a strasznie mi sie nie chce.

Losiczka : dzikekuje ;-) za rade , wytrzymam choc badzio mnie korci zrobic testowanko . a golnie dzieweczki boli mie troche prawy jajnik musze wziasc jakis proszek chyba bo bol zaczyna sie robic nie do wytrzymania:-( ale przecierz nie moge narzekac musze byc twarda jak to sie muwi hehe:-)

losiczka no tak- w naszej sytuacji są pewne ograniczenia- ja wymyśliłam sobie, że jak jajeczko będzie na horyzoncie to wyślę najstarszą z maluchami na dłuuuuuuuuuuuuugi spacer.

na M też już mam sposób- będę narzekać, że coś mnie zaczyna swędziec i piec i powiem, że muszę kilka dni pobrać jakieś globulki- wtedy nie będzie nic podejrzewał

Piateczka :mam ptanko do ciebie suchaj wiesz moze od czego moze bolec prawy jajnik ? bo masz szkrabki swoje i napweno moze bedziesz wiedziec cos na ten temat , z gory ci bardzo dziekuje :-)

anusia przykro mi, ale przyczyn może być wiele. zbyt wiele, żeby próbować czegokolwiek się domyślać. ale mam nadzieję, że u Ciebie- o ile dobrze pamiętam cykl- jest to np wędrowanie jajeczka na swoje miejsce?

PIATECZKA: tak czekamy z utesknieniem na 2 kreseczki czekan do @ i trzymam kciuki zeby podczas testowania byly 2 kreseczki ,dziekuje ogulnioe za odpowiedz na pytanie...

reklama
PIATECZKA: adlugo sie staracie i kolejne dzidzi ... jak karzdej z nas jest to okres wegetacjio zeby muc testowac ale musimy byc dobrej mysli ze moze juz niebawem bedziemy sie cieszyc wszystkie z testowanka...:-):-):-)

Do góry