reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

tomek i justyna : tak a dokladniej to dzielnica : Zagorze a ty ? Chyba ze zle zrozumialm ze ty tez z sosnowca... Wazne zeby dzidzia byla zdrowa a plec to juz bozia sama da :)

reklama
tomek i justyna : ooo bliziutko o prosze jaki swiat maly ... :) ja mam kolerzanke na kaziemierzy gorniczym :-) ale niebaweem przeprowadzamys sie na strzemieszyce bo teraz mieszkamy u moich rodzicow bo jestesmy w trakcie remontu , myslimy ze po nowyr ok lutego bedziemu muz na swoim hehe;-):-):-)

dziendobry kochane!| stwierdzilam dzisiaj ze jestem uzalezniona od naszego forum!|w pracy mysle tylko o tym zeby wrocic do domu i wlaczyc kompa,bo jestem ciekawa co u Was,nawet teraz pisze posta jeszcze w kurtce,bo wlasnie wrocilam z pracy:laugh2:... no wiec mam dlugi nalog poza slodyczami|!!! ROZA oby Twoje slowa byly prorocze i te moje pobolewania byly oznaka zafasolkowania! mam nadzieje ze Twoj maz zmieni zdanie i wszystko sie ulozy:tak:.nosotros spokojnie,dopoki @ nie ma jest nadzieja trzymam kciuki!|!|!. strasznie sie usmialam z tych "zwierzecych" pozycji...:-),a jesli chodzi o pajaka to chyba nie ma nic wspolnego ze skakaniem na partnera z najwyzszej szafy!? i chcialam jeszcze dziewczynki zapytac,bo mierze temp.od poczatku cyklu i mialam zawsze 36,2 a od paru dni mam 36,7 lub 36,6,wiec jesli jest fasolka to jak dlugo ta tempka sie utrzyma?:sorry:

hej girls!
anusia88sc - dzięki. tak mnie dziś smutki naszly... w sobote idę do lekarza, niech cos doradzi..
pamela - trzymaj mocno &&&&

dziewczyny, u mnie 3 cykl starań, jak sie w tym cyklu nie uda (tfu, tfu) to od nowego będę monitorować przez USG.... czy któraś monitorowała cykl? jakie efekty?

pozdrawiam wszystkie staraczki!!! i za każdą trzymam mocno &&&&

nosotros

dziewczyny nie wiem moze mnie wysmiejecie ale znalazlam modlitwe starajacych sie o dzidzie,wiec jesli ktoras chce skorzystac to prosze bardzo... Dobry św. Gerardzie,
potężny orędowniku przed Tronem Bożym,
ty który dokonujesz wspaniałych rzeczy
za naszych dni, wołam do Ciebie i
proszę o pomoc.
Ty, kiedy żyłeś na ziemi,
zawsze wypełniałeś plany Boże.
Pomóż mi, abym ja także zawsze
wypełniała święto wolę naszego Pana.
Proś Pana Życia, od którego pochodzi
wielkie życie, aby mnie pobłogosławił
łaską macierzyństwa i abym mogła
wychowywać dzieci Boże w tym życiu