anusia88sc
Fanka BB :)
tomek i justyna : tak a dokladniej to dzielnica : Zagorze a ty ? Chyba ze zle zrozumialm ze ty tez z sosnowca... Wazne zeby dzidzia byla zdrowa a plec to juz bozia sama da 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... no wiec mam dlugi nalog poza slodyczami|!!! ROZA oby Twoje slowa byly prorocze i te moje pobolewania byly oznaka zafasolkowania! mam nadzieje ze Twoj maz zmieni zdanie i wszystko sie ulozy
.nosotros spokojnie,dopoki @ nie ma jest nadzieja trzymam kciuki!|!|!. strasznie sie usmialam z tych "zwierzecych" pozycji...:-),a jesli chodzi o pajaka to chyba nie ma nic wspolnego ze skakaniem na partnera z najwyzszej szafy!? i chcialam jeszcze dziewczynki zapytac,bo mierze temp.od poczatku cyklu i mialam zawsze 36,2 a od paru dni mam 36,7 lub 36,6,wiec jesli jest fasolka to jak dlugo ta tempka sie utrzyma?