reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja mocno wierze ze wszystkim nam sie uda dziewczyny i jeszcze bedziemy nasze male huligany podrzucac mamom i tesciowym,a nawet sasiadkom zeby chociaz chwile odpoczac:rolleyes:

reklama
uff dobrnęłam do końca waszych wpisów.

mogę was tylko w pracy czytać bo w domu nadal brak neta a dzisiaj było małe urwanie głowy i dopiero teraz luźniej.

ilonka
moja tempka w górę ale tak słabiutko więc ja nie wiem co myśleć. może cykl bezowulacyjny? poczekam do jutra co będzie.
dzisiaj już mam spokój nic nie boli więc generalnie nie wiem nic.

losiczka przesuń staranka o 1 dzień i na pewno zobaczysz II kreseczki

bietka jak u lekarza?

madlen u Ciebie to II kreski jak nic. kiedy testujesz?

nie wiem co jeszcze miałam wam napisać bo za dużo naskrobałyście przez ostatnie 24 h i się pogubiłam. kto testuje na dniach?

Agnes chcialabym,abys miala racje...ale kurcze,chyba znowu nic z tego ..:-:)wściekła/y:..te moje wymioty to chyba jednak problemy zoladkowe :angry::angry:,bo caly dzien czulam sie do bani,ale po malu przechodzi...a juz glupia wierzylam...dlaczego ja sobie zawsze wkrecam do tego lba ???!!!! :wściekła/y::wściekła/y:..pozostaje czekac i wierzyc,ze wkoncu sie uda ;-)..a moj malzonek powiedzial,ze bedzie strzelal tak dlugo,az wkoncu trafi...;-)

hej dziewczęta :)

dzięki agnes

przepraszam za to, że ten pierwszy post będzie tylko o mnie... ale zaraz zjem kolację i położę się z laptopem i wtedy WAS nadrobię....

Wróciłam z USG - wszystko OK !!!!! dzidzia ma 6 mm !!!! i bijące serduszko!!!!!

głupia baba mnie nastraszyła... :wściekła/y: tydzień temu !!!!!

Z tej okazji proszę Was o radę... czy powinnam chodzić prywatnie ??? byłam u znakomitego lekarza, który odpowiednio skomentował zachowanie mojej lekarki. Pocieszył mnie... i w ogóle... założyła kartę ciąży - wspaniały lekarz.... poznałam go w szpitalu podczas mojej ciąży pozamaicznej. Koszt prywatnej wizyty z USG 120 zł. No ale mam zleconą masę badań... którą muszę wykonać prywatnie- typu morfologia, gluzkoza, tsh, i inne pierdołki... czy prowadzenie ciązy wraz ze wszystkimi badaniami u prywatnego lekarza nie doprowadzi mnie do ruiny ???
Mój mąż mówi, żebym chodziła i tu i tu.... bo badania będzie mi zlecała lekarka na pewno takie same, a przynajmniej za badania nie będę płaciła....
ale jak można prowadzić ciążę u 2 lekarzy równocześnie ???? nie podoba mi się to :(

co Wy na to ?????

kolejne posty będą o WAS jak nadrobię

wracam za niedługo BUZI

nosotros wiem dokładnie jak się czujesz. i wiem jak to boli jak dziewczyny w otoczeniu chodzą z brzuszkami. cieszysz się, ale z drugiej strony czujesz taką zazdrość że aż boli :-( ale sama dobrze wiesz kochana, że będzie kolejny cykl i kolejne próby. mam nadzieję, że szybko wróci ci dobry nastrój i że w kolejnym pochwalisz się nam II.

pamela ja też się uzależniłam. wchodzę jak tylko mam gdzieś dostep do neta i jak nie piszę to was czytam.

u mnie piękny płodny śluz a męża jak nie było tak nie ma. według wszystkich kalkulatorów jakie znalazłam owulację powinnam mieć NAJWCZEŚNIEJ w piątek, a mężuś wraca w czwartek. myślicie że zdążę?? już tracę nadzieję, że w tym cyklu coś z tego będzie.:-(

bietka to kamień z serca! cieszę się, że wszystko jest dobrze z twoją fasolką. wyślij fluidki ciążowe proszę :tak:
A co do tych dwóch lekarzy to myślę, że chodzenie prywatne to tylko i wyłącznie twoja sprawa i jak chcesz to możesz chodzić na własną rękę. a nfz niech płaci za to co ci się należy.

Ostatnia edycja:
Roszpunka dla Ciebie i wszystkich fluidki ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

bietka ciesze sie,ze z malenstwem wszystko dobrze !!! a co do lekarza..to juz ty musisz wybrac..jesli stac ciebie na prywatnego,to chodz do niego,jesli nie..to pozostaje tobie NFZ ;-)..bo chodzic do dwoch..hmmm,mozna krecka dostac,bo kazdy bedzie mowil co innego,tak mysle..ja obie ciaze mialam prowdzone na NFZ i sobie chwale,to tylko zalezy na kogo sie trafi,bo czasami chodzac do prywatnego,tez mozna sie przejechac :tak:

BIETKO CUDOWNE WIESCI :happy::happy::happy: JA CHODZILAM CO MIESIAC PANSTWOWO I W CIAGU 9M BYLAM 4 RAZY PRYWATNIE NA USG JAK ZAPLACISZ TO CI MALENSTWO DOKLADNIE OBEJRZA A PANSTWOWO TO MALO KTO SIE PRZYKALDA BYLE BY ODBEBNIC PACJETKE I DO DOMU ALE KOCHANA BIETKO ZROBISZ JAK UWAZASZ MI NIE BYLO ZAL 100ZL UGOTOWALAM ZUPE NA 2 DNI A NA USG MUSIALO BYC SIANKO DZIDZIA TO NAJWIEKSZY SKARB :-):-):-)
MADLEN KOCHANEGO MASZ MEZUSIA KURUJ SIE KOCHANA DO 25 NIEDALEKO ;-)
ROSZPUNKA JAK JA CI ZAZDROSZCZE TEGO PIEKNEGO SLUZU :-(
AGNES TAKI MAM ZAMIAR PRZESUNAC W SUMIE O POL DNIA MOZE SIE UDA WKONCU DALEJ NIE RYZYKUJE

reklama
losiczka ja z synem usg mialam robione co 2 tyg.jak jeszcze nie mialam ruchow i conajmniej 10-15min..a wszystko to bylo na nfz ;-),potem jak mialam ruchy to juz mniej,ale przy kazdej wizycie i moja p.doktor robila mi b.szczegolowo..raz bylam prywatnie i zalowalam,bo tylko stracilam kase..szalu nie bylo,moze troche lepszy sprzet,to wszystko
wszystko zalezy od lekarza :tak:

Do góry