reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej wszystkim...

Postaram się Was nadrobić, ale widzę, że czeka mnie sporo czytania :) więc zaglądnę późnym wieczorem.

Miłego dnia wszystkim

reklama
anusia jak widać na suwaczku dopiero miesiąc temu odstawiłam anty, więc to drugi cykl, a właściwie pierwszy naturalny. Teraz czekam do piątku na powrót męża i działamy

witam kobitki ale u was goraco ze hohohoh

dzis mialam wizyte u lekarza juz 2 kg przytylam sporo a w sumie malo jem i rzadnych tlustych dan .. lekarz stwierdzil ze za 2 do 4 tyg polozna sie ze mna skontaktuje wiec musze czekac mam na badanie moczu ..nawet cisnienia mi nie zmierzyla ale w domu mam cisnieniomierz ..
rzadko u was bywam poniewaz troche spraw sie nazbieralo jak nie jazdy to trzeba gdzies wyjsc na miasto i tak mija pol dnia
moje samopoczucie zamiast sie polepszac po troche sie pogorszylo nic mi sie nie chce nawet odjadu gotowac lenistwo we wstapila jak nie nie wiem co

LOSICZKA widze ze ciebie goraca babeczka trzymaj tak dalej

pozdrowienia dla was i dla fasolek kobitki

czesc dziewczyny,

tak dawno nie czytalam forum, ze chyba nie da sie nadrobić...
u mnie dziś 28dc.... i czekam na okres :-(
21dc byłam na usg (torbiel/pęcherzyk na jajniku), pani dr mówila na to pęcherzyk i kazała się przytulać przez 4 najbliższe dni, więc tak zrobiliśmy..
mam już wszystkie objawy na okres (boli mnie w podbrzuszu, cycki większe...), więc na pewno się w tym cyklu nie udalo :(:(
mój wykres:

za wcześnie na objawy ciąży, więc na bank to zbliżający sie okres... :(:(
tak strasznie mi smutno i przykro :(:( tymbardziej, że właśnie się dowiedziałam, że jedna z koleżanek w pracy jest w ciąży... tak bardzo jej zazdroszcze... :(:(
musialam sie tym podzielic z wami...
trzymam mocno kciuki za nas, starające się dziewczyny!! :*:*

n.

kobietki ktoś przejął edytownie tabelki czy nadal robi to zagubiona ???????????
bo chce zmienić dane w niej, niestety cykle mi sie wydłużyły z 28 na 31 :( tak wiec termin @ na 29 listopad :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

nosotros : bardzo mi przykro domyslam jak ci trudno ... Ale nie zamartwiaj sie az tym tak bardzo , zalec sie od przkazan lekarza i wszystko sie uloze tak jak ma byc.... justyna-tomek : to super widac ze dzidzia sie juz rozwija i rosnie jak przytylas , super;-) oby tak dalej , powodzenia zycze i trzymam &&&& za ciebie i dzidzie :-)
bietka : tak usg i bicie serduszka czyb wszystko wporzadku i jak ty sie czujesz , &&&&& trzymam rownierz :-):-):-)

reklama
Do góry