reklama
P
piąteczka
Gość
anusia jak widać na suwaczku dopiero miesiąc temu odstawiłam anty, więc to drugi cykl, a właściwie pierwszy naturalny. Teraz czekam do piątku na powrót męża i działamy
anusia88sc
Fanka BB :)
anusia88sc
piateczka: ano tak widzisz okilary chyba musze sobien kupic heheh
tomek i justyna
witam kobitki ale u was goraco ze hohohoh
dzis mialam wizyte u lekarza juz 2 kg przytylam sporo a w sumie malo jem i rzadnych tlustych dan .. lekarz stwierdzil ze za 2 do 4 tyg polozna sie ze mna skontaktuje wiec musze czekac mam na badanie moczu ..nawet cisnienia mi nie zmierzyla ale w domu mam cisnieniomierz ..
rzadko u was bywam poniewaz troche spraw sie nazbieralo jak nie jazdy to trzeba gdzies wyjsc na miasto i tak mija pol dnia
moje samopoczucie zamiast sie polepszac po troche sie pogorszylo nic mi sie nie chce nawet odjadu gotowac lenistwo we wstapila jak nie nie wiem co
LOSICZKA widze ze ciebie goraca babeczka trzymaj tak dalej
pozdrowienia dla was i dla fasolek kobitki
dzis mialam wizyte u lekarza juz 2 kg przytylam sporo a w sumie malo jem i rzadnych tlustych dan .. lekarz stwierdzil ze za 2 do 4 tyg polozna sie ze mna skontaktuje wiec musze czekac mam na badanie moczu ..nawet cisnienia mi nie zmierzyla ale w domu mam cisnieniomierz ..
rzadko u was bywam poniewaz troche spraw sie nazbieralo jak nie jazdy to trzeba gdzies wyjsc na miasto i tak mija pol dnia
moje samopoczucie zamiast sie polepszac po troche sie pogorszylo nic mi sie nie chce nawet odjadu gotowac lenistwo we wstapila jak nie nie wiem co
LOSICZKA widze ze ciebie goraca babeczka trzymaj tak dalej
pozdrowienia dla was i dla fasolek kobitki
czesc dziewczyny,
tak dawno nie czytalam forum, ze chyba nie da sie nadrobić...
u mnie dziś 28dc.... i czekam na okres :-(
21dc byłam na usg (torbiel/pęcherzyk na jajniku), pani dr mówila na to pęcherzyk i kazała się przytulać przez 4 najbliższe dni, więc tak zrobiliśmy..
mam już wszystkie objawy na okres (boli mnie w podbrzuszu, cycki większe...), więc na pewno się w tym cyklu nie udalo

mój wykres:
za wcześnie na objawy ciąży, więc na bank to zbliżający sie okres...

tak strasznie mi smutno i przykro
tymbardziej, że właśnie się dowiedziałam, że jedna z koleżanek w pracy jest w ciąży... tak bardzo jej zazdroszcze... 

musialam sie tym podzielic z wami...
trzymam mocno kciuki za nas, starające się dziewczyny!! :*:*
n.
tak dawno nie czytalam forum, ze chyba nie da sie nadrobić...
u mnie dziś 28dc.... i czekam na okres :-(
21dc byłam na usg (torbiel/pęcherzyk na jajniku), pani dr mówila na to pęcherzyk i kazała się przytulać przez 4 najbliższe dni, więc tak zrobiliśmy..
mam już wszystkie objawy na okres (boli mnie w podbrzuszu, cycki większe...), więc na pewno się w tym cyklu nie udalo
mój wykres:

za wcześnie na objawy ciąży, więc na bank to zbliżający sie okres...
tak strasznie mi smutno i przykro
musialam sie tym podzielic z wami...
trzymam mocno kciuki za nas, starające się dziewczyny!! :*:*
n.
ania-aneczka
Bietko koniecznie napisz jak po wizycie u lekarza
Ja tu trzymam kciuki
Podczytuje Was kobietki i trzymam za wszystkie kciuki
Udzielam się też na Lipcóweczkach
Buziaki for all
anusia88sc
nosotros : bardzo mi przykro domyslam jak ci trudno ... Ale nie zamartwiaj sie az tym tak bardzo , zalec sie od przkazan lekarza i wszystko sie uloze tak jak ma byc.... justyna-tomek : to super widac ze dzidzia sie juz rozwija i rosnie jak przytylas , super;-) oby tak dalej , powodzenia zycze i trzymam &&&& za ciebie i dzidzie :-)
bietka : tak usg i bicie serduszka czyb wszystko wporzadku i jak ty sie czujesz , &&&&& trzymam rownierz :-):-):-)
bietka : tak usg i bicie serduszka czyb wszystko wporzadku i jak ty sie czujesz , &&&&& trzymam rownierz :-):-):-)
reklama
tomek i justyna
anusia88sc widze ze z sosnowca i tez fryzjerka ja tez heh oby nie byly blizniaki moj starszy syn mowi '' tato wiesz ze mama ma 2 dzidzie '' hehe ale by bylo
z jakiej dzielnicy jestes
z jakiej dzielnicy jestes
Podziel się: