reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej girls,

agnieszka_dk - ja w sprawie tabelki, niestety u mnie 17.11 termin @ na pewno ulegnie zmianie... przypuszczam, że okres dostane (oby nieeee) ok 24.11, dlatego proszę o zmianę, jak będziesz wklejać tabelę. jestem 3 cykl po odstawieniu anty, byłam na usg i dlatego termin @ do zmiany...dzięki

dziewczyny, powodzenia!!
u mnie wykres wyglada nastepująco i grzecznie czekam na rozwój wydarzeń...
jak nie tym razem, to następnym, powodzenia dla wszystkich starających sie par!!!

nosotros

Losiczka ja tez mam takie marzenie,ze bede mogla powiedziec moim dzieciom przy lamaniu oplatkiem,ze bede mieli braciszka albo siostrzyczke..ale coraz mnie wiary,ze sie uda ...
Karoilna co u ciebie ?,odezwij sie :-)

MADLEN JA TEZ MAM CHWILE ZWATPIENIA CHYBA JESTEM TU JEDYNA KTORA PLANUJE TAK DOKLADNIE CORKE :-) I ODLEGLOSC 3 DNI PRZED OWU OGRANICZA TE POCZECIE ALE CO MAM ZROBIC???:-:)-:)-(MUSZE WIERZYC ZE CIERPLIWOSC MI SIE OPLACI W POSTACI CORECZKI :tak:

losiczka ja postanowiłam próbować dwa cykle na dziewczynkę- a poźniej na żywioł- czyli czekanie na owulke w weekend:eek:

hejka dziewczęta :-)
w pracy taki kocioł, że szok !!!! nie byłam w stanie rano tu zajrzeć ... poza tym patrzą mi w monitor w pracy !!!

silene gratuluje :) bo chyba wczoraj nie gratulowałam :zawstydzona/y:

viola na razie staram się chodzić do pracy - nikt w pracy nie wie... marzę by do 12 ty.g nikt nie wiedział ... ale tak się męczę rano ... zresztą nie tylko rano - teraz też mam mdłości ... jak tak dalej pójdzie.... może pójdę odpocząć... boję się troszkę... no bo niby ... jakby coś się stało ... - sama nie wiem... :zawstydzona/y:
ja mam adhd - boję się że 7-8 m-cy w domu mnie wykończy .... ale teraz czuje się tak fatalnie, że chętnie byłabym sobie w domku i miała bliski dostęp do łazienki ... :tak:

zaraz nadrobię posty i do WAS napiszę :*

buzi kochane :* :-)

losiczka a mnie ciekawi,czy to faktycznie sie sprawdza..te obliczenia na chlopca i dziewczynke ?,znasz kogos kto celowal i trafil z plcia dziecka ??
piateczka ja tez nie celuje w plec,,jedynie w owulke,,ale i tak nie moze dojsc do zaplodnienia..,ja juz chyba wyczerpalam swoj limit...:-:)-:)-(

Hej szalone
Wiec najpierw Gratulacje Silene

Pamela mam nadzieje ze Ci naukowcy wiedza co mowia bo moga nam niepotrzebnych nadzieji narobic
a ja powinnam testowac dzien po tobie i Madlen wiec &&&&& oby sie nam udalo :-):-):-)
Ada glowa do gory jeszcze nic straconego , bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!:tak:

Losiczka a Tobie pozostaje zyczyc powodzenia w polowaniu ;-)

reklama
witam was na wtepnie garulacje dla nowej zafasolkowanej superrrrr

dzis caly dzien was poczytywalam i w trakcie krokiety robila dopiero teraz skonczylam od rana

losiczka ja tez planowal dziewczynke w koncu juz mam 2 chlopakow zobaczymy czy sie udalo tylko ja nie mialam ze 2 dnia przed owulacja koniec poniewaz nie wiedzialm kiedy ja bede miec po wyciagnieciu spirali

Do góry