reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam się po przerwie :) .... teraz będę siedziała dłużej bo wylądowałam z małym na L4. Pisałam już wam wcześniej że go coś łapie no to się bidulek rozłożył.

Ja głupia robiłam wczoraj test ciążowy i to jeszcze wieczorem :confused2:... oczywiście nic nie wyszło bo i nie miało prawa wyjść :eek:

Z ewentualnych objawów to cały czas mam lekkie kłucie w brzuchu blisko jajników i ewidentnie od wczoraj w nocy zaczęły pobolewać mnie piersi. Nie wiem tylko czy to objawy ciążowe czy po prostu przed @ ... Nie wiem czemu ale jak zobaczylam wczoraj jedną kreskę na teście to jakoś poczułam że w tym miesiącu niz tego i na pewno się nie udało.

lecę ponadrabiać :-) ... jestem bardzo ciekawa co się tutaj działo!

reklama
Lorelain zdrowka dla syna ;-),a ktory masz dzien cyklu,ze robilas test ??,
ja mam zakupione,ale nie patrze na nie..ale tez czuje,ze wredna @ do mnie zawita :wściekła/y::wściekła/y:,juz mam tego dosyc..co miesiac starania i co miesiac to samo...:-:)-:)-:)-(
chyba jakas dolina mnie dopadla..

My już po szkole obiadek zjedzony zaraz kąpanko.
agnes dziękuję:-)
madlen dzięki wielkie:-)
ViolaPop Tobię też dziękuję
bietka dziękuję bardzo
Jesteście kochane:-):-):-)
KatyB dzięki

powiem wamm dziewczynki ze ja bardzo chce miec chlopca i muj maz tez synka chcialby miec..... ale tez tak bywa ze jqak ktos chce miec chl to bedzie miec dziewczynke na odwrut.... ale ogulnie jak juz fasoleczka sie ukaze to najwazniejsze zeby bylo zdrowe i dobrze sie rozwijalo :-) -

wkoncu moge wejsc na kapa bo muj mezulek robil cos na kapie
:happy: a jak wam kochane swietowanie nasze wychodzi wkoncu mamy 500 str :happy:

Hej dziewczyny:)

Ale rozpisałyście się, że nie jestem w stanie wam wszystkim odpisać

Silene
gratulacje:-)

Losiczka głowa do góry, uda się, wierzę że marzy się Tobie dziewczynka:-)

Lorelain oby wynik nie potwierdził się jak zrobisz test po spodziewanym terminie @, zdrówka dla synka.

Anusia a ja chciałabym mieć drugą córkę:)

Moje dziecko też zaczęło smarkać, narazie obserwuję, mam nadzieje ze się tylko na tym skończy.

u mnie cykl stracony, chociaż dziś mam owulację, na dodatek pokłócona jestem z mężem ot i tyle ze starań, oczywiście "po kryjomu"

Buziaki dla Wszystkich:-)

A jeszcze wrócę do lekarza - ja chodzę od 10 lat prywatnie i nie wyobrażam sobie inaczej.
W pierwszej ciąży na pierwszą wizytę poszłam na nfz i lekarz wysłał mnie na laparoskopię i nastraszył ciążą pozamaciczną.Przepłakałam cały wieczór zanim poszłam prywatnie. Od tamtej nie pójdę nawet po wyniki:(. ale wiadomo różnie to bywa i nawet prywatny ginekolog cudotwórcą nie jest.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny piszecie o mdlosciach, bolach piersi a mialyscie moze slinotok:-):-):-)
Jak zaszlam 2gi raz w ciaze to sie slinilam w nocy jak ten "sliniak" z "Rodziny zastepczej":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

LORELAIN : ZDRUWECZKA DLA SYNECZKA;-)

MODLEN : DO MNIE TEZ CHYBA NIEDLUGO WREDNA @ ZAWITA BO CHCE MI SIE NAOKRAGLO JESC... I MAM OCHOTE NA SLODYCZE ALE PRUBUJE SIE JAKOS POWSTRZYWAC ZEBY DUZI SLODKIEGO NIE JESC.
:wściekła/y::wściekła/y:
ROZA : WIESZ MOZE DAJ MU COS ZAPOBIEGAWCZEGO ZEBY SZKRABEK NIE ROZCHOROWAL JAKIS SYROPEK CZY COS W TYM STYLU;-)

roza ciebie lekarz nfz nastraszyl cp,a mojej kolezance lekarz prywatny nie wykryl cp...ledwo dziewczyna uszla z zyciem..wiec wszystko zalezy od lekarza..a nie czy przyjmuje prywatnie czy panstwowo :tak:
katy kup sobie sliniaki ?:-D..ja juz nie pamietam jak to u mnie bylo..
silene a jak ty sie kochana czujesz ?

reklama
Madlen otóż to:-) najważniejsze czuć zaufanie do lekarza i mieć poczucie właściwej opieki:-)

Katy dobre;-) ślinotok, ale czytałam że to możliwe. Nie pomogę Tobie bo ja niemiałam żadnych objawów poza bolącymi piersiami:-)

Anusia podaje jej krople do nosa, narazie nie kaszle:-)

Do góry