reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Oj dziewczyny nawet nie wiecie jak bym chciala z powrotem miec ten slinotok :-(

Zebym wtedy wiedziala to bym sobie obrus pod broda zawiesila:-D:-D:-D tak ekonomiczniej by bylo zeby malych sliniaczkow nie zuzyc za duzo :-D

reklama

Roza, Madlen
u mnie tydzien zostal ale w tym miesiacu owu mi sie przesunela z 14 na 17go wiec byc moze ze testowanko tez sie przesunie. Bo do tej pory mialam w miare regularnie ale ostatnio @ dostalam 3 dni wczesniej, wiec zobaczymy.
Ja sie czuje normalnie po za nienormalnym apetytem:szok: ale przed @ zawsze tak mam
Narazie cycki mnie nie bola a zawsze przed @ bolaly ponad tydzien wczesniej

Madlen ale to ze ci ustapily mdlosci to jeszcze zaden znak ze sie nie powiodlo bedzie dobrze oby wytrzymac jakos te kilka dni do testowania

Katy ale ja czuje,ze @ do mnie przyjdzie :wściekła/y::wściekła/y:,nie zapraszalam jej ale ta wredota sama sie wprasza..chyba za bardzo mnie lubi i nie chce opuscic..ja staram sie ostatni cykl,potem do wiosny przerwa..i jak do konca wakcji nie zajde w ciaze,to juz sobie odpuszczam..widac,nie jest mi pisane 3 dziecko...:-:)-:)-(
wyc mi sie chceeee.............

MADLEN CO TY MOWISZ???JAKA PRZERWA? JAKI KONIEC? OJ OJ KOCHANA NIE WOLNO SIE PODDAWAC :-):-):-)
JEZELI CHODZI O ZAPLANOWANIE PLCI TO POCZYTAJCIE NA BB JAK ZAPLANOWAC PLEC DZIECKA DZIEWCZYNY NA FORUM W 99% ZAPLANOWALY PLEC I BEDA MIALY CORKI :happy::happy::happy: DLUZEJ TO TRWA POTRZEBA CIERPLIWOSCI ALE UDAJE SIE
JEZELI W JAKIM CHOCIAZ MALYM PROCENCIE MOGE ZAPLANOWAC PLEC SWOJEGO 5 DZIECKA TO CHCE TO ZROBIC JAK SIE UDA TO SUPER JAK NIE TO BEDZIE KOLEJNY NAJUKOCHANSZY SYNEK MAMUSI :tak:

Losiczka zycze ci z calego serca,abys miala swoja wyczekana coreczke !!! &&&&&&
ja juz nie mam sily..moja psychika tego nie wytrzymuje...mam dwojke,zdrowych dzieciakow,syna i corke..widac tak ma byc,ze wiecej dzieci nie moge miec...
przede mna jeszcze kilka starankowych cykli,a potem koniec..maz jeszcze o tym nie wie,nie chce mu mowic..,mam chyba psychike zablokowana,bo z medycznego punktu jestem okaz zdrowia i dzieci moge miec..wiec kurcze co jest nie tak ze mna...wybrakowany model ???
nie bede wam wiecej smecic i zanudzac ,trzymam mocno kciuki,aby wam sie udalo &&&&&;-)

Moja gin powiedziała, że z pierwszą dzidzią powinnam zdać się na los. a z drugim będziemy wyrównywać cykl i planować... oby się w ogóle udało :-(
ja dalej płodny śluz mam, boboseksów mi się chce, a mężuś wraca dopiero jutro wieczorem. mam nadzieje, że jajeczko w tym miesiącu nie będzie się śpieszyć i poczeka na jego żołnierzyki :tak: spróbuję wstawić swój wykres, może któraś z was mi powie czy ta owulka już była czy nie...

madlen mam nadzieję, że szybko ci przejdzie ten dołek kochana. który to cykl starań?

reklama
hihi no niestety losiczka taki już nas los. z chłopem źle a bez niego jeszcze gorzej :-D
jak chce opublikować wykresik to co mam zrobić, wpisać w sygnaturę link do niego?
coś mi to nie wychodzi... POMOCY DZIEWCZĘTA!

Ostatnia edycja:
Do góry