reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziewczyny ja się wzięłam za świąteczne porządki i narobiłam sobie takiego bajzlu że szkoda gadać:szok::szok::szok:
karol_in-a,wiem doskonale jak to jest sama popadłam już w paranoję,byłam nie do zniesienia...nerwowa,płaczliwa i dokuczliwa ale jak mała zachorowała i była ganianina z nia od lekarza do szpitala i z powrotem to moje paranoiczne i desperackie myśli o zajściu w ciążę zeszły na dalszy plan to tak jak pisałam wcześniej dopiero jak mi się o dzień spózniła@ to mi się przypomniało.
Z chłopakami wogóle nie było planów,kalendarzyków itp....po prostu zaszłam i cieszyłam się szczęściem.
Wiem,że jest trudno o tym nie mysleć,że chęć zajścia w ciąże przysłania wszystko inne doskonale sobie z tego zdaję sprawę kochana:-)
Dlatego wszystkim staraczką życzę powodzenia z całego mojego serca i trzymam za Was &&&&&&&&&&&&&&&:-)
ilona,dzięki kochana :-D:-D:-D rozwaliłaś mnie tym wejściem smoka hehehe:)

reklama
dziewczyny potrzebuje waszej pomocy co mozna kupic na mikolaja dziewczynce 2i pol rocznej??? Nie mam bladego pojecia a mikolaj juz niedlugo

a ja dziewczynki już nic nie piję do 14 i zrobię teścik. dziś to mam nadzieję, że nic nie pokaże- ale od jutra to już jestem jak najbardziej za

piąteczka - z tym nie piciem to właśnie jest przechlapane, bpo ja mialam tak, że akurat wtedy najbardziej chciało mi sie pic, a jak juz wytrzymalam te 2 godziny nie nie chciało mi się siku bo w koncu jak się nei pije to nie ma czym sikac :-D

ja jak sie stresuje, albo przemeczam to od razu kuje mnei w brzuchu... moze jednak udało mi sie. Bo to troche tak jakby organizm mi mówił "wyluzuj"

Zagubiona- ja Ci chętnie pomogę bo mam taką mała Hanie którą obkupuje w prezenty to jestem na bieżąco :-) Pytanie jaki masz budżet ?

Ostatnia edycja:
piąteczka- dla mnie to nie picie to było jakies skaranie boskie, bo ja jak kaczuszka- zawsze muszę mieć coś pod ręką do picia- inaczej nie funkcjonuję- nawet przy łóżku musze mieć coś do picia bo pierwsze co robie po przebudzeniu to piję :) więc moje testy chyba nie sa takie miarodajne- bo ja piję przez te dwie godziny zanim zrobię teścik.
wczoraj jak robiłam- ja wiem, że za wcześnie, ale lekarz mnie tak tym pęcherzykiem wystrachał, że zrobiłam no i bledziusieńka kreska testowa- dzisiaj powinna byc ciemniejsza :) obaczy się

Lorelain- ja chętnie posłucham, bo mam w rodzinie 4 latkę i pod choinkę coś zawsze od nas dostaje, ale raczej są to drobiazgi do kwoty 50 zł

Karolina - dla 4 latki do 50 zł to bym kupiła fajną grę rodzinną. Mogę Ci kilka jakiś polecić jakby Ci przypadł pomysł do głowy. Jeśli lubi rysować to bym jej zrobila super zestaw kolorowanki, blok, kredki i farbki do tego może jakies kolorowy płyn do kąpieli kupiony np. w Smyku. Tam mają duży wybór w takich dodatkach lub zamiast płynu do kapieli to farbki do wanny. Mati je uwielbia.

Zagubiona - dla 2-letniej dziewczynki to polecam najprostsze lego duplo, lalka np. Natalia, jeśli ma lalkę to moze jakies aksesoria np wózek dla lalek etc. Kuchnia ze sprzętem do gotowania. Najbardziej byłabym za klockami, bo nawet jesli jakies ma to tego nigdy zbyt wiele.

Na allegro widzialam całkiem fajną kuchnię za ok 75 zł, do tego można dokupić plastikowe warzywa i owoce lub pluszowe w Ikea.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry