reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilona - ja Matiemu kupilam ta tablicę na Mikołaja rok temu. Nie był to najlepszy pomysł i wlaśnie rozwazam mysl wyniesienia jej z pokoju i schowania w kamerliku. Po miesiącu mu się ta tablica znudziła i mi graci teraz, a jak na niej rysował to wszędzie miałam pył z kredy.

reklama
no wlasnie teraz sieb powoli zaczyna szal na mikolajki nie mam jeszcze chszesniaczki-ka ale chetnie hym kupula ten duzy samochud z biedronki jak sie nie myele jest zWadera a oni maja debrej jakosci zabawki jak pisala ilona:-) a dziewczy noto zalerzy od wieku moze jakas zabawke z tych edukacyjnych , klocki tes sa super rozwiazanim a dzw starszej chyba raczej kupulam bym wuzek lale czy taka spora kuchnei i zestwaem garniszkow ja b. lubialam jak bylam mala :) musze leciec dziewczynki , zajrze tu po wieczor papa milego popoludnia :-):-)

córka ma niecałe dwa latka i jej najlepiej trafionymi zabawkami jest odkurzacz i zastaw do sprzątania- takie małe dzieci uwielbiają naśladować dorosłych. Syn znowu uwielbiał wszelkie zestawy do majsterkowania

Piąteczka - o tak, zestaw do sprzątania to też świetny pomysł, ale nei zgadzam się że tylko dla dziewczynek. Mati jak był malutki to uwielbiał i mu do dzisiaj zostało lataniem ze zmiotką :-D:-D:-D:-D Pochwalisz się w jakim wieku masz dzieci?

tylko ja pam problem typu tego ze ona wszystko ma jej dziadkowie sa dosc kasiasci i spelniaja wszystkie zachcianki wnukow ehh chyba najlepiej bedzie jak zadzwonie do jej mamy i zapytam czego nie ma lub co potrzebuja

Kochane, długo mnie nie było... Problemy z netem. :)
15-stego miała być @ (zawsze regularnie, jak w zegarku) Wczoraj zrobiłam test, no i ta druga kreseczka wyszła taka bladziuchna - ledwo,ledwo... :/ Sama już nie wiem co o tym myśleć. Niby piesi bolą jak cholerka, w dole brzucha czuję takie lekkie ciągnięcie. Mam nadzieje, że to nie jakieś urojenia :( Następny test zrobię jutro rano i zobaczymy co wyjdzie... O ile do tego czasu nie oszaleję!

gratuluje fasolki Martynek, jezeli wyszla druga krecha nawet blada znaczy ze hcg rosnie czyli bobo jest ale jutro powtorz test dla pewnosci

dziewczynki juz wiem co kupic malej moglam od razu dzwonic do jej mamy bo to o czym myslalam mama jej kupila i bysmy sie zdublowaly ;p tak wiec kupie malej zestaw do sprzatania i duperelki do malowania bo weszla w etap malej kobietki wszystkie kosmetyki mamie wytraca ;p

reklama

Martynek
- bardzo gratuluję, na pewno będzie

piąteczka - kurcze to ty masz w domu jeszcze takie maluszki .... to jak ty to robisz ze wszystk ogarniasz i jeszcze masz siłę na kolejne? ... szacun kobieto! ... ja się zastanawiam czy sobie poradzę z dwójką

Ostatnia edycja:
Do góry