reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
piąteczka- jeśli jest blada to znaczy, że jakies stężenie LH już jest tylko jeszcze troszkę za małe, a będzie teraz rosło. i zanim ukochany, romantyk wróci będą dwie wyraźne, grubaśne krechy- tylko uważaj, bo jeśli on w tych drzwiach padnie z wrażenia jak Ciebie zobaczy to wiesz... na żabę :)

piąteczka- śluz płodny może trwać nawet i do 5 dni, ale najważniejszy jest ten najbardziej wartościowy, czyli czyste białko jajka, bez białych niteczek, no ale skoro sie juz pojawiał to dobrze, za pare dni test owu bedzie pozytywny no i Ziemia sie bedzie trząść: :D:D

ehhhh jak zwyklę z opóżnieniem odp ale zacina mi sie znów internet wiec przepraszam, zacofana jestem ostatanio :p

:-)hi hi. JUŻ JA ZADBAM O TO, ŻEBY NA ŻABĘ NIE BYŁO:-)

Mój jeszcze czasem mówi, jak jest bardzo zmęczony- że: wino , kobieta i śpię

cześc dziewczynki :-) dopiero się ogarnełam na tym zwolnieniu to mam lenia na calego ;-)

karolinka witaj :happy:

Martynek gratulacje ja tez mialam druga kreseczkę bladziuchną :tak:

Piąteczka trzymam &&&&&&& kochana :-p

Co do tych prezentów to tez skusiłam sie na tablicę z ikei i porażka stoi i zagraca i pełno pyłu z kredek , komplet garnków równiez z ikea to teraz służy do brojenia mój Igorek po cichaczu wynosi wodę z kuchni zamknię się w pokoju i gotuje więc możecie sobie wyobrazić jak wygląda podłoga ostanio gotował na soku kubuś play podloge szorowalam 5 razy bo tak się kleiła. Teraz się zastanawiamy nad helikopterem zdalnie sterowanym tez mają być w biedronie.

lorelian już Ci moge napisać helikoptery będę w poniedziałekj 21.11 podaję też w linku tą gazetkę Więcej pomysłów gdzie sa inne zabawki jakieś roboty ale nie wiem czy mój to by się tym bawił. a helikopter będzie spełnieniem marzeń męża i synka dwa w jednym ;-)

coś ja wiem o tych marzeniach naszych chłopów........ mój co tydzien jak wraca do domu to kupuje małemu motory, auta itd, więc sobie wyobraźcie ile ona ma juz tego............ fffuuuuuuuuull po prostu, !!!!!jak mały miał rok to on chciał mu juz kupić właśnie taki mały zdalnie sterowany helikopterek, wiec mówie mu w sklepie ze Jaś jest za mały na takie zabawki, to on do mnie "ależ to Ja bede sie bawić , Jaś bedzie patrzeć a jak dorośnie to mu go dam "
:szok::crazy::crazy::baffled:nie ma co ukrywać, faceci to duże dzieci, do 5-tego roku sie rozwijają a potem juz tylko rosną :-D hihih

reklama
skad ja to znam moj w tamtym roku jak okazalo sie ze chlopak bedzie chcial kupic kolejke taka big z torami i calymi bajerami i mowie przeciez zanim dziecko do tego dorosnie to lata mina a on na to no wlasnie w tym czasie ja sprawdze czy to bezpieczne do zabawy jest :baffled:

Do góry