reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ha ha. dziewczyny całkowicie się z Wami zgadzam! ja również przerabiałam helikopter. to urządzenie do sterowania pozostało dla mnie nigdy nierozwiazaną zagadką o on kupił ten helikopter wówczas czterolatkowi- masakra- sun nigdy się osobiscie nie pobawił bo była katastrofa lotnicza i zabawka rozbiła się na drzewie

reklama
ilonka ja jestem tego samego zdania, bo mężczyźni są jak dzieci- tylko z wiekiem zmieniaja się zabawki :)

lorelain- ten akurat to szkot (tylko kratki mu brak), a w domu jeszcze czekoladowy brytyjczyk, szkoda tylko, że mąż mój nie lubi kotów i zostaly u rodziców- pewnie i tak by ich nie oddali :)

piąteczka- trzymam kciukasy za jutrzejsze trzęsienie ziemii :)

u nas klocki lego mój M. siedzi i układa i caly czas slyszę bo on w dzieciństwie nie mial bo wtedy lego to było tylko w Pewex - ah

tak poza tym to w tej biedronce można czasem coś fajnego wyhaczyć ja miałam w poniedzialek upatrzone szablony do dekorowania kawy za 7 zł i buuuuuuuuuuuuuu nigdzie nie ma w pobliżu moich biedronek a tak chcialam to miec trzeba jechac do tchibo i kupić za 19zł :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber - mi sie z tej gazetki podoba to auto zdalnie sterowane. Helikopterem Mateo mógłby wyrządzić szkody :no: ... na Mikołaja kupię mu sanki bo rok temu miał pożyczone od znajomych a że ich Hanka już w tym roku dorosla to będziemy musieli im oddać. Pod choinkę mam plan poskladać wszystkich i kupić jakiś większy zestaw klockow lego np. policje.

Karolina - ja bardzo lubię zwierzęta, ale moj mąż na kota się nei zgadza bo szkoda mu skórzanej kanapy, a psa nie cce bo mówi że to on będzie musial chodzić na spacery :dry:

lorelain ja o te szkody również się boję jak sam dorwie to żyrandol mi spadnie :tak: samochód już jeden taki miał i po 10 min od rozpakowania prezentu została złamana antena od pilota i już nie chcial tak jeżdzić( szedł przed siebie z wyciągnięta anteną w pilocie i ściana mu przeszkodziła :-))

A jesli chodzi o zwierzeta to niestety ale ja nietoleruję ich w domu dla mnie zwierzę moze być ale na dworzu pies musi być w budzie bo nie wyobrażam sobie aby psia sierść kręciła mi sie pod nogami :no: a na kota mam uczulenie i te inne stworki typu chomik, królik także mam wymówkę :tak:

Dobra zmykam bo musze odebrać dziś młodego z przedszkola.będę później paaaaa:-)

Witam dziewczynki.mezus juz w drodze a jajnik mnie tak kuje ze boje sie ze nie zdazy.ale tempka dzis nie spadla wiec chyba owulki nie bylo,jak myslicie? Mam nadzieje ze jest tak jak u ktorejs z was,nie pamietam ktorej,ze najpierw bol a owulka nastepnego dnia. Moj m tez lubi zabawki,ma motorowke sterowana i meczy o jakis spalinowy pojazd.oni nigdy nie dorosna.:D

Ostatnia edycja:
ROSZPUNKO A DZISIAJ NIE WPISALAS TEMPKI

OJ DZIEWCZYNKI ZAPACHNIALO MI TU SWIETAMI JEZELI CHODZI O PREZENTY TO NAJSTARSZA DWOJKA TO TERAZ TYLKO SIANKO A NAJLEPIEJ W DUZEJ ILOSCI :sorry2:A MALUCHY TO ZABAWKI TZN STARSZY KUBA TO RACZEJ EDUKACYJNE A MALY TO AUTKA ITP TYLE ZE TEMU NAJMLODSZEMU WYBIERA TATUS TAK BARDZIEJ POD SIEBIE;-)
A MOJ MEZUS TO TYLKO KOMPUTER GRY TYPU STRZELANKI :wściekła/y:MASAKRA NORMALNIE TERAZ MNIE MECZY BO JAKAS NOWA GRA WYSZLA ZE MAM MU KUPIC A JA NA TO ROBIMY DZIDZIE BEDZIE GRA HA HA TYLE ZE NAJPIERW DZIDZIA POTEM GRA HA HA ALE JA JESTEM MATKO BOSKA PRZEKUPUJE MEZA GRA ZEBY MI SIE DOBROWOLNIE ODDAL :szok: HE HE

hej dziewczynki.
widzę że prezenty dla najmłodszych na tapecie macie.

ja bliźniakom mojego brata kupuję w tym roku puzzle drewniane. one ostatnio oszalały na ich punkcie. maja małe układanki i siedzą przy nich cały czas. tak więc teraz dostaną trochę trudniejsze z większą ilością elementów. więc na pewno będą się cieszyć.

w zeszłym roku dostały namiot z kulkami i radochy było dużo. potem na
lato miały to w ogrodzie

Właśnie wpisuję. Suonko i Ilona dzięki za wpisy. Próbuję mniej więcej skorygować te tempki tak jak napisałaś Suonko. Ja różnie wstaję, bo 3 dni w tygodniu mam na 7:45, raz na 8:45, raz na 11:45 a w sobotę wstaję o 5:45, więc ciężko mi w łóżku tą temperaturę zmierzyć o tej samej porze. postaram się zmobilizować żeby lepiej to zapisywać. Ale ten jajnik kłuje!!!:szok:
Coś mi się ten wykres nie podoba... Dziś 36,8??? dużo jakoś,ale ewidentnie mnie kłuje ten jajnik... dziś źle spałam, może to jakaś lekka gorączka była?
Budziłam się kilka razy z myślą, czy to już czas mierzyć temp. Może ze stresu gorączki dostałam. niech ta temperatura spada teraz!

Ostatnia edycja:
reklama
losiczka- cel uświęca środki, więc jak juz córcia będzie w drodze to ja bym mu nawet cały pakiet tych gier kupiła :-D

Do góry