reklama
witam poznym popoludniem laseczki! wreszcie po pracy,wiec Was doczytuje...karol_in-a co do Twojej kochanej tesciowej,to znam ten bol,juz to przerabialam.tez na poczatku mieszkalam u tesciowki i mam dreszcze na samo wspomnienie
...co bym nie robila jak sie nie starala ,zawsze zle,zawsze malo! jak umyjesz talerze to awantura ze ona nie lubi bo to jej,jak nie umyjesz to jestes leniwa,i tak zawsze.plakalam po katach,bo w tym czasie moja mama przechodzila chemioterapie,a tesciowka,ze ja tylko o mamusi mysle,a a moja mama taka wcale nie chora ,bo skoro to rak to czemu jeszcze zyje,przeciez rak zabija!!! Boze co ja z nia mialam
. jak ja zachorowalam to kazala mojemu jeszcze wtedy narzeczonemu mnie zostawic,bo ja jakas wybrakowana jestem jak moja mama... tak wiec karol_in-a uwierz mi sa jeszcze gorsze tesciowe niz Twoja. a teraz cos optymistycznego na koniec,jak wyjechalismy do Wloch i zeszlam jej z widoku,nagle stalam sie ukochana synowa! codziennie rozmawiamy na skypie,wymieniamy sie przepisami,jak jedziemy do domku to sie nagadac nie mozemy,a i moja mame tez do tesciowki jezdzi. zapomnienie o krzywdach wymagalo ode mnie wiele sily ale warto bylo! tak wiec najlepsza rada to nie przejmowac sie po prostu isc dale z usmiechem na twarzy,a mysle ze jak bedziesz miala swoja ukochana dzidzie,czego Ci serdecznie zycze,to maz zapomni i o mamusi! oszaleje na punkcie malenstwa i bedzie Cie kochal jeszcze bardziej,bo to Ty dalas mu potomka a nie jego mamusia,zobaczysz!

-Lorelain-
Fanka BB :)
oglądacie x factor USA? ... srasznie mi sie podoba jak on tutaj zaśpiewał Josh Krajcik - The X Factor U.S. - Part 2 - YouTube
pamela - strasznie to smutne :-(
pamela - strasznie to smutne :-(
Lorelain ja juz w zyciu troszke przeszlam,czasami mysle ze za duzo jak na jedna osobe,ale moze i dzieki temu mam duzo sily i zaparcia w sobie.moja mama od dziecka tlukla mi do glowy zeby odplacac dobrem za zlo i staram sie dla niej zeby byla ze mnie dumna... a jak bedzie wreszcie fasolka to wynagrodzi mi wszystko!!! no i sie poryczalam,wiedzialam ze tak bedzie.dobrze ze wczoraj zaopatrzylam sie w czekoladki,mialy byc jak przyjdzie nieproszona @,ale otworze juz teraz i smutki odplyna!
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
roszpunka- jak np spałaś żle tzn przed zmierzeniem nie spałaś min 3 godzin to tempka jest zaburzona, jakie masz cykle????????? ilu dniowe........ bo widzę ze dziś pobolewa CIę jajnik, skok jest wiec moze to owulacja, musisz mi napisać te informacje bo bez tego cięzko mi bedzie interpretowac wykresik, no i trzeba mierzyć o tej samej godzinie, jak zmierzysz np godzinę wcześniej to dodajesz sobie kreseczkę np masz 36,6 to wpisujesz 36,7 , a jak godzinę później to odejmujesz kreseczkę no i najlepiej mnie termometr z 2 miejscami po przecinu, obserwowac śluz, i szyję macicy
wiec wpisuj na wykresie te dane to bedzie mi łatwiej
jak nie wiesz co i jak z tym sluzem i szyjką ja wszytsko wyłumacze to jak cos pisz
kto chętny na placuszek??????????????wstawiłam do piekarnika zebrę
zapraszam 
agnieszka_dk
Fanka BB :)
ja teżsie dopadlłam do nutelli bo jakiegoś dołka mam ze sie nie udało w tym cyklu....
ilona to ja juz wychodze z domku na to ciasto do ciebie
ilona to ja juz wychodze z domku na to ciasto do ciebie

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: