reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes wszytskiego najlepszego dla Twojego ukochanego :))))))))))))a propo hoho jak TY masz szybko objawy ciążowe :p hihii :) mam nadzieje ze CI wykracze tą ciąże :p

reklama
ilonka dziękuję ci kochana. gdyby to było możliwe i to był objaw ciąży. ale wiemy ze tak nie jest. po prostu w ostatnim czasie przejadłam się słodkim i już mój organizm mówi stop.

ale jeśli to wykraczesz to się nie pogniewam. teraz już podchodzę na większym luzie. co ma być to będzie. już nic nie mogę zmienić. tylko czekać na @. a jak nie przyjdzie to będę bardzo szczęśliwa. a jak mimo wszystko się pojawi to zacisnę zęby i będę z nią walczyć dalej. bitwę może wygra ale wojnę wygram JA. tylko czasu mi na to potrzeba

uciekam już laseczki! miłego wieczorku i do jutra

Ostatnia edycja:
agnes ehhhh no własnie czas pokażę czy sie udało ale ja sie mogę założyć z każdym i o wszytsko ze sie mnie teraz nie udało !!!!!!!! jakoś nie wierze ze żołnierzyki przetrwały 2 dni :(trudno sie mówi, czekam na @ a potem dalej jazda bez trzymanki !!!!!!!!!!!!!
co do smakołyków to ja to juz słonica prawie ze jestem ;( masakra, siedzi sie w domu, to sie je ciagle coś wsuwa ,a dupsko rośnie ,
mnie jakoś mało cierpliwości i siły do dalszej walki ale jak trzeba to trzeba , ja tez postaram sie wygrac :)

Ostatnia edycja:
ILONKO POPROSZE ZOSTAWIC KAWALEK CIASTA NA JUTRO :-podrazu razniej jak cie tu pelno;-)
PIATECZKO JA TEZ JUZ PRAWIE LEZE ALE NAPEWNO PACHNE HE HE A WLASNIE MI SIE PERFUM SKONCZYL :-(

AGNES TRZYMAM KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oj dziewczynki dopiero weszlam do domu i co robie???
Wrzucam lasagnie z Lidla do piekarnika i pedze na BB :-D:-D:-D

Silene kupilam kurtke czarna dluga do kolan z kapturkiem i ocieplana za pol ceny £19.99 :tak: akutat w H&M byly promocje

Zzagubiona
a moze taka modeline z foremkami...... w koncu dzieciaki uwielbiaja sie babrac w takich rzeczach. Ja kupilam zestaw w krotym robi sie fryzurki taki maly fryzjer z modelina :-)

Martynek chociaz lekko zabarwiona ale jest tak czy onaczej boboseksiki sie oplacily dzisiaj tak po cichutku gratulacje

Agnieszka ty nutelle wsuwasz a ja wlasnie kinder czekoladki opucowalam a mialy byc dla dzieciakow:szok::szok::szok:

Dziewczynki jakich termometrow uzywacie??? Rteciowych czy elektronicznych???

Witam

dopiero teraz miałam czas usiąść do kompa i pół godziny Was nadrabiałam...

Martnek gratulacje:)))))

Widziałam że rozmawiacie o prezentach ja też mam dylemat.Chrześniak mojego męża kończy w wigilię 3 latka i on chce duży wóz strażacki ale on ma już tyle straży bo on w ogóle twierdzi że jest strażakiem i uwielbia wszystko co jest związane ze strażą.
Nawet do nocniczka nauczył się siusiać jak mu powiedzieli że musi pożary gasić hihi i nie woła siusiu tylko pożar pożar gasimy!!! hehehe

A jego siostra moja chrześniaczka ma 8 lat i jej w ogóle nie wiem co kupić. Nie wspominam już o naszych dzieciach córka 15,syn 14 lat...

A te helikoptery to są na chwilkę u mnie dziewczyny w pracy w zeszłym roku pokupowały dzieciakom i do nowego roku żaden nie wytrzymał małe zderzenie z meblami i koniec zabawy, są bardzo delikatne.

Jutro kończę 12 tydzień;)

Katy- hehe mój mąż uwielbia tą lazanie z lidla, ja nie bardzo, mnie nie smakuje łeeeeeeeeeeeeeekotek najlepiej jest uzywać elektronicznego z dwoma miejscami po przecinku !!!!!!:)losiczka dziękuję !!!!!!!!placuszka jest sporo wiec na pewno zostanie :)co do perfum to nic mi nawet nie mów...... mnie idą one szybko wręcz jak woda :p ,gdzie tylko wychodzę to psik psik :) ale mnie tez sie konczą tez muszę coś upolowac fajnego :)ojoj, kurcze nie wiem dlaczego ale od wczoraj niesamowicie boli mnie brzuch jak na @ :(((((((((((

Ostatnia edycja:
viola mi dzisiaj piknol 12. co do 8 latki to moja siostra w tym wieku uwielbiala dostawac perfumy do dzisiaj ma z 15 flokonikow heh no i miala etap na hannah montane i wszystko chciala od poscieli po rozne duperelki, moze chrzesnica ma jakiegos "idola" sadze ze jezeli ma to cieszyba by sie z prezentu z nim zwiazanego

reklama
Ehh, właśnie dowiedziałam się, że koleżanka jest w ciąży... i znów to ukłucie zazdrości:-( wiecie jak to jest... ja już siedzę i pachnę, a mężuś lada chwila powinien być :happy:

Do góry