reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

qrcze ale mi wjechałyście na ambicję- zaraz zrobię małe tornado a przepis znajdę i Wam prześlę- są rewelacyjne, pyszne i cholernie syte. dla mnie satysfakcjonujące jest to, że są na platkach owsianych, więc "dietetyczne", a to, że z czekoladą to już mniej istotne :cool2:
mój młodszy brat mówi, że wyglądaja jak krowie placki kupy, ale smakuja znacznie lepiej :-D

Tygrysku- czy Ty dzisiaj żyjesz, czy gwałcisz mężą???

reklama
SUONKO MASZ RACJE :tak: ALE CHOLERA JASNA ZEBYM MUSIALA KOMBINOWAC :baffled::baffled::baffled: A JAK MOJE MARZENIE BY SIE SPELNILO W POSTACI CORECZKI TO MEZUS BEDZIE PIANKE SPIJAL Z RADOSCI ZE TO JEGO ZASLUGA :sorry: NO ALE MOZE WLASNIE TAK MA BYC :-):-):-)

jestem dziewczynki

byłam na zakupach a teraz brykam po sypialni - nowa szałowa pościel , swieczki, zapaszki szał!!!!!!!!

a do tego musze się pochwalić chata będzie wolna. starsze jada do jednej babci , maluchy do drugiej:-)

tak więc po weekendzie będe chodzic jak po wakacjach w siodle:szok:

a M - cóż - aż mi go żal- napracuje się chlopak

dzięki dziewczyny

losiczka Ty tez widze, że nieźle sobie radzisz

ja kiedyś nakrzyczałam na swojego M - nawet nie wiem o co- chyba dla zasady i byłam baaaaaaaardzo obrażona hi hi - nadszedł wieczór a ja pzrytulam się do niego i do boju- M na to- jak to przeciez jesteś na mnie obrażona! a ja - bo jestem ale na ciebie- na niego nie:szok:

piąteczka- jak się ma takiego ogiera to później uda bolą :-pprzysiady zacznij robic i skłony to troszkę rozciągniesz mięśnie i jak akrobacje dorzucisz do tej nowej poscieli i świeczek to szczyt wszelkich marzeń...

losiczka- wiesz jak to mężczyźni mają- nie cierpią nie mieć racji i każdy sukces jest ich zasługą. zobaczysz jaki będzie dumny chodził, a córcię na rękach będzie nosił- taka księżniczka :)

lorelain- ja kawy nie pijam wcale, ale jeśli herbatką też częstujesz to ja już jestem w blokach startowych, a jak nie ma opcji to ja tylko na babeczkę :cool2:

reklama
PIATECZKO DOBRE :-D:-D:-D JA TEZ WYCHODZE Z TEGO ZALOZENIA HA HA

KAROLINKO KONIEC NAKRECANIA JAK ZALICZE BAZE W PONIEDZIALEK TO BEDZIEMY DALEJ MARZYC :happy::happy::happy:

Do góry