reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
O wlasnie zapomnialam.........kupilam sobie wisiorek w ksztalcie serducha sliczny i niedrogi bo tylko £4.99 i kurde tyle, (mamie szlafrok ale to od bratowej bedzie) ......wsciekla bylam bo buty znalazlam sliczne kozaki ze skory ale sie zastanawiam czy je wziasc bo az £75 !!!!!!!!!!! A ja nie chce tak kasa szastac bo mam mase innych wydatkow ale jak innych nie znajde to je wezme, drogo troche :eek:

katy no teraz to glancus :-) a swoja droga to tempke to masz jakas dziwna moze nie temp ale ten wykres ??? ale nasza ekspertka jest oczywiscie nasza ilonka :-)

Ostatnia edycja:
losiczka no własnie ja juz wszytsko wcześniej Katy objaśniłam co ma zrobić z tymi pierwszymi złymi temp:) przyjdzie to mam nadzieje poprawi bo ta granica wyzszych temp to teraz kosmos u niej hihihi :) jak poprawi to chyba bedzie lepiej, no ale sie okaże :)

losiczka kurczaczek ty nach widze zrobiłaś z tempki;-)
mała mi:-( ale bedzie dobrze zobaczysz!!!!
a mnie tak podbrzusze napierdziela ze masakra...nie wiem co jest... tempke teraz mierzyłam 37,3...kurcze chyba sobie cos wkrecam..:wściekła/y:

No juz jestem , musialam sie dowiedziec jak tam moj Tatko bo mial dzisiaj polipa (sorki :sorry:) z odbytu usuwanego

Wiec tak Losiczka rzeczywiscie mam ten wykres pomieszany:tak: ale juz troche mniej
Poprawna tempke mam od 12 dc, bo kupilam nowy termometr zmierzylam tempke i pokazal 36.50 za chwile sprawdzilam w pamieci i pokazal ta sama. Wiec sie ucieszylam ze ma pamiec. I po kilku dniach stwierdzilam ze cos jest nie tak, ze powinna mi tempka skakac a tu ciagle to samo:szok:
I zrobilam test..............okazalo sie ze pamieta tylko pierwszy odczyt. A ja mierzac wczesnie rano jak na mnie :cool2: nie wpisywalam od razu tylko liczylam na to ze zapamieta i wpisywalam pozniej. Jak sie okazalo....zle!!!
Wiec normalna tempka pisana na kartce na swiezo jest od 12 dc;-)

Silene buty chce cos takiego........ kozak.jpgbo inne luzackie :cool2: juz mam a chce takie eleganckie do plaszcza. Kurde......... z tego wszystkiego nie pamietam gdzie widzialam te za £75 ale chyba M&S , fajne tez widzialam w Zarze a te ze zdjecia sa z TK Maxxa i kosztuja jak dobrze pamietam £50
Bylam w chyba 8 sklepach i butow jest zatrzesienie

aga Ja dziś miałam tempkę 37,1 po nic nie robieniu, hehe, wiadomo ze sie jej nie bierze pod uwage ale ja tak mierzyłam wieczorami w poprzednim cyklu i w tym po owu , nic mi nie powie ale nadal to robię;/ tak jak pisałam CI na enpr , masz super wykres, i wszytsko do tej pory jest OK, ale za wcześnie aby cos wnioskować;)trzeba czekać :) ale z CLO czuję ze bedzie fasolka :):-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

Katy, a 11,13,14,15 to jest dobra tempka????????? bo ciągle ten wykres jest ZŁY !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry