reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Silene oj jaka śliczna choineczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w tamtym roku nie mieliśmy choinki bo baliśmy sie ze choinka bedzie wiecej leżeć niz stać hihi( wiadomo mały krasnal w domu) ale w tym roku juz bedzie, juz ja sie o to postaram , nawet mała ale musi juz byc :)
Rospuszka nie płacz, nic nie wiadomo jeszcze, tak jak pisałam , poza tym jak coś to pocieszam Cię ze Ja także nie miałam ogiera w ten dzien tylko 2 dni przed owu wiec ja nie mam szans, wiec razem bedziemy płakać, ale mam nadzieje ze TY ze szczęścia :p bo masz długie i nieregularne cykle wiec moim zdaniem jestes przed owu :)czas pokażę tak naprawde :)
Katy Ja bym chyba chciała dostać takie porządne perfumy pod choinkę, bo jak na razie zaopatruje sie w perfumy na allegro z avon ale chciałabym dostać np z mexx ice touch( nie wiem czy tak sie to pisze),albo gabriela sabatini :) ale jednak najbardziej bym sie cieszyła z tej fasoleczki :)

reklama
My będziemy mieć tą świecącą w salonie,dużą w jadalni no i dzieci mają takie malutkie do swoich pokoi...już się doczekać nie mogę uwielbiam Boże Narodzenie:-)

ilonka - jak mieszkałam w Pl to z mojej pensji nie bardzo mnie było stać na żadne takie wody, które mi się podobały, a tutaj jest to bardziej dostępne - szczególnie przed świętami - 100ml wody potrafią kosztować ok. 25E (takie z tych droższych). w ubiegłym roku zaszalałam i kupiłam sobie 2 różne zapachy. Teraz juz czekam na te wyprzedaże, żeby mężowi kupić w prezencie, bo już mu sie kończą.

Ja tez uwielbiam swieta BN a w tym roku beda wyjatkowe cala moja rodzinka ktora jest w Anglii jedzie do Pl na swieta bo moi rodzice maja 40 ta rocznice slubu :tak:

Dzień Dobry kochane:-)
Mnie dziś obudziła silna potrzeba rozmowy z sedesem :wściekła/y:
Dzieciaczki jeszcze śpią ,a M już wyszedł do pracy więc zrobiłam sobie herbatkę i delektuję się ciszą i spokojem.
A Wy widzę śpicie słodko moje drogie...i racja:-)

DZIENDOBEREK :-):-):-)

SILENE KOCHANA JA JUZ PO KAWIE PO ZAKUPACH NA WEKEND ZEBY SIE WYSPAC CO NAJMNIEJ DO 8 TO CHYBA MUSIALABYM ISC DO HOTELU :-D CHOINKA PRZEPIEKNA JEJKU NIE DLUGO SWIETA ZNOWU BEDE BECZEC :-( JAKAS WTEDY WRAZLIWA JESTEM

ILONKO ROSZPUNKO JA DOLACZE DO WAS ZE STARANKAMI 2 DNI PRZED OWU WIEC BEDZIE NAS 3 :happy::happy::happy: I ZA 9 MIESIECY BEDIEMY MIALAY WSZYSTKIE 3 SLODKIE CORECZKI HE HE

MILEGO WEKENDU JAK TYLKO BEDE MOGLA TO BEDE TU ZAGLADAC MAM TROCHE SZYCIA NO MEZUS W DOMKU A SWOJA DROGA WCZORAJ MIALAM PROBE GENERALNA PRZED PONIEDZIALKIEM I WSZYSTKO POSZLO OK ;-);-);-)
PIATECZKO WIEM ZE SZPAGATEM CIEZKO USIASC PRZY KOMPIE ALE SKROBNI COS CHOCBY JEDNYM PALUSZKIEM HE HE

losiczka to ty niezła jesteś zakupy,kawa ulala a ja ruszyć się nie mogę bo mi się wszystko podnosi:wściekła/y:
Co do świąt to ja też zawsze ryczę,a poryczałam się już jak rozłożyłam choinkę...masakra.W ogóle teraz jestem drażliwa i byle g...płaczę koszmar.
Moje kluski właśnie wstały i zaraz zabieram się za przygotowanie śniadania o ile dam radę :angry:

dzien dobry słoneczka :*

losiczka- wybacz głupiej babie........... no tak i TY 2 dni przed owu wiec bedzie sie dziać faktycznie za jakiś czas!!!!!!!! mam nadzieje ze bedziemy sobie płakać razem ze szczęścia !!!!!!!! Ja tak samo zawsze w sobotę jestem po zakupach itd ale dziś powiedziałam NO WAY...... śpie !!!!!!! zmierzyłam temp i dalej w kimono :) i co....??????? owtorzyłam oczy i wióra na BB ::D uzależnienie niesamowite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silene bidulka, jak chcesz to ja chętnie od Ciebie weżmę te mdłości w zamian za fluidki które mi przyniosą dzieciątko :):tak:
Katy to ja sie nie dziwie ze nie możesz doczekać sie świąt :) poza tym ja także kocham BN!!!!!!!!!!!!!!!!!! I juz sobie nawet ta choinkę upatrzyłam jaką sie kupi :) nie podaruje w tym roku juz :)juz moge zrzec sie tych perfum na rzecz choineczki :) :):tak: mnie sie podobają te stożkowe choinki, nie zajmują pół salonu wiec dla nas w sam raz :) Choinka Stożek 95 cm OBUSTRONNA dekoracja + lampki (1941779755) - Aukcje internetowe Allegro cos takiego..... moze niekoniecznie akurat taka dekoracja bo sa tez inne ale nie moge inneych stron załączyc wiec taka wstawiam na wzór
katrina- nawet mi nie mów :( u nas takie ceny ze można osiwieć jak sie idzie do drogerii, a wiadomo jak jest w dzisiejszych czasach, trzeba rezygnować z własnych potrzeb na rzecz dziecka czy rachunków ehhhhhh

reklama
Do góry