reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Silene jak cos znajdziesz fajnego to daj znac, ja na razie szukam i szukam .................2 miesiace pozniej...................nadal szukam.................ps zarcik :-D

Sprawdzam w sklepach przez internet zeby na darmo nie latac za butami bo teraz to juz masakra jakas sie dzieje
ludziow jak mrowkow :-D:-D:-D

Ilonka sprawdz moj wykres teraz :-)

reklama
Katy no widzisz i teraz to juz GIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! granice sa juz ,ładne takie jak powinny być !!!!!!!!!no i teraz niech tempka bliżej @ nie spadnie poniżej tych lini!!!!! a bedzie fasolka :) bo ogólnie ona moze sobie skakać ale jak zacznie spadam 1-2 dni przed @ to może nie być fasolki, ale wiadomo ze moze być różnie:) wiec trzymam kciuki :))))))))))))

Ilonko jak jeszcze będziesz to zerknij proszę na mój i napisz mi tam pod nim co i jak bo ja nie czaję czy ta owulka już mogła być 14dc. czy nie było. ta temperatura u mnie taka skacząca, ale pozmieniałam ją tak jak powinno być i w ostatnich dniach o tej samej porze mierzyłam.

Zapomniałam się pochwalić że mój M kupił świecącą choinkę i tak mnie korciło,że rozłożyłam gałązki żeby zobaczyć jak wygląda......mała nie chciała odejść tak się jej podobało.
DSC00154.jpg

Silene sliczna ta choineczka :tak::tak::tak: ale gdzie prezenty????

A co chcialybyscie dziewczyny dostac ( no wiadomo oprocz fasolek) pod choinke, od gwiazdki, Mikolaja czy Dziadka Mroza ???
prosze sie tu chwalic moze i ja zmienie zdanie
;-)

Ja też dziękuję Ilonko. Wczoraj zdaje się był szczyt śluzu, bo w tym momencie już nic nie ma. Nie łudzę się nawet, że coś mogło się udać. Daję sobie spokój w tym miesiącu, bo zadręczam się bez przerwy myśleniem o tym. :-:)-:)-:)-:)-( Mam nadzieję, że wy będziecie miały więcej szczęścia i mężusiów u boku w dni płodne. <płacze>

reklama
Do góry