reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Cześć dziewczyny,
zrobiłam test ciążowy acon po powrocie z zakupów...ja się tam oczywiście doszukuje kreski, ale mój mąż twierdzi że kompletnie NIC tam nie widać.

Ja bym chciała dostać na święta książkę....a planujemy z mężem zrobić sobie wspólny prezent i kupujemy nowy telewizor

ja miałam rok tamu taką choinkę:

Uploaded with ImageShack.us

w tym roku na 100% też będzie żywa :tak:

Matusia wypieki:

Ostatnia edycja:
reklama
tylko wiecie co dziewczyny wstyd mi sie przyznac bo wiem ze bedziecie krzyczec ale nie dałam rady tak mnie kusił ten tes....i zrobiłam z mysla ze choc cien cienia wyjdzie a tu duuuuuupa nawet nie blada tylko biała jak nie wiem...nic zero drugiej kreski....juz teraz wiem ze ten ból podbrzusza to na @ tak wiec nici w tym cyklu....pewnie ladadzien tempka spadnie...ehhhh za piekne to było
lorelain śliczna choineczka!!!! a ciasteczka mniam!!!

Aga pośpieszyłaś się z tym testem:-) poczekaj spokojnie, choć wiem że ciężko..bólami brzucha się nie sugeruj.

Lorelain :tak:tak samo.

A ja dziś z doskoku Was czytam,mam sprzątanie, obiad córkę i męża na głowie..

Na chwilke zniknelam zeby cos posprzatac w pokoju

I mialam zaczac od innych tematow ale wlasnie sie dowiedzialam ze moj brat ciagle pije. Tak jest alkoholikiem, ma 4 letnia corke. Kocha ja ponad wszystko ale za dlugo w tym tkwi zeby sam sie mogl uwolnic. O pomocy z zewnatrz nie ma mowy.Nasz system jest tak nieudolny ze szkoda gadac. On nie bedzie pil pzrez miesiac zeby mu dali spokoj a potem wpadnie w cug i laduje w siebie to swinstwo przez okragle 3-4 tygodnie.Kocham go i zawsze go bronie ze to choroba ale jak wytlumaczyc ojcu ze syna nie bylo u niego 4 miesiace bo pije????
Ryczec mi sie chce jak cholera.
Wynosi z domu co sie da zeby miec na alkohol, dzisiaj opedzlowal malej skarbonke.........co za porazka

Witam sobotnio kochane:-)
ja właśnie posprztałam w doku i zagladam co tam słychac:-)
Agnieszka pośpieszyłas się z tym testem, negatywny 5 dni wcześniej nic nie znaczy:)) nie stresuj się kochana, trzymamy &&&&&
U mnie niestety dolina, @ rozkręciła się na całego i mam czarne myśli, że nigdy się nie uda:-:)-(

OMG !!!!!!!!!!!! AGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to przeszłaś samą siebie i wszytskie tu obecne dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak może wyjść test nie 5 dni przed @ ale przynajmniej 6 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś masz 8 dzien FL kobieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie dziwie sie ze test wyszedł negatywny jak może zarodek sie jeszcze nie zagniezdził i nie zaczął wytwarzać hcg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja Cię doprowadzam do porząku rozumiesz !!!!!!!!!!!! Zrób za min 4 dni test dopiero !!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhhhh ręce opadają!!!!!!!!!!!!!!!!! to tak samo jakbym ja sobie teraz zrobiła test 4 dni po wou i sie załamała ze mi wyszła I krecha !!!!!!!!! hihihiKaty, bardzo to przykre :( ale to jest choroba ON sam sobie nie pomoże czy bliscy,Jemu pewnie nie jest łatwo z tym, ale to jest silniejsze od niego !!!!!!!!!!!! ale TY to wiesz, tylko szkoda bliskich, Ciebuie, bo cierpicie :( mam nadzieje ze z czasem podejmie leczenie i wyjdzie z tego !!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny czy któraś używa lub używała żel do prania E........ widziałam ze są w biedronce za 19,99zł za 3 L, bo jestem juz załamana, ostatnio kupiłam 3 L Woolite i to jest porażka dla mnie, nie dopiero mi ubrań małego:( nie wiem co mam kupić aby mi dopierały sie jego ubrania !!!!!!!!!

reklama
ilona24 niestety mi te płyny tez nie dopierały więc pozostał proszek, ja ososbiście używam Persil albo Vizir i do tego Vanish. i teraz ubranka są czyste.

Agnieszka_dk mnie też bolał brzuch juz tydzien przed @ i boli do dzisiaj ( a zawsze bolał mnie w dzien spodziewanej @ lub jak juz przyszła, nigdy tyle dni na przód), test robiłam 2 dni przed @ i wyszedł negatywny a jak zrobiłam w dzień spodziewanej @ wyszły już dwie kreski także głowa do góry, wszystko przed tobą kochana :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry