reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczka witaj kochana i jak tam ? dzialasz ??
Katy alkoholizm jest taka sama choroba,jak kazda inna..trzeba ja leczyc,ale jezeli sam chory nie jest zainteresowany leczeniem..nic tu po was,on sam musi chciec waszej pomocy,na sile nic nie zdzialacie :no:

reklama
Katy niestety zazwyczaj musimy się borykać z tym sami:-(, szkoda małej Zuzi ojciec jaki jest taki jest ale dziecko nie powinno w tym uczestniczyć.

Co do proszków to ja też używam E, albo Rex:-)

Dzięki kobietki za rady :):) będe kombinować bo szkoda mi tych białych ubrań,no i te ubrania co ma mały po domu to obraz i rozpaczy bo połowa sie nie dopiera ::(
Roza- tak z gotowego ciasta robię :) z jednego wychodzi 12 sztuk :) dzielisz ciasto na 12 kwadratów, 3 jabłka obierasz, dzielisz na 4 kawałki kazde jabłko, i kawałki ciasta smarujesz dzemem kładziesz jabłko posypujesz odrobiną cynamomu i zawijasz a raczej łączysz końce ciasta, potem smaruje sie żółtkiem i posypuje cykres i do piekarnika na 20min w 180 stopni, n o po prostu tak aby sie ładnie przyrumieniły,,,,,, ogólnie robi sie szybko a smakuje wyśmienicie:) taki szybki przepis w razie jak goście przyjdą niespodziewanie a w domu pustki :)

Ha, kobietki ciekawoska ;)

wpadłam na nią szukając testu na allegro :p
Otóż korzeń MACA jest wiele zastosować m.in
JAK MOŻE DZIAŁAĆ MACA W KAPSUŁKACH?

Dostarcza organizmowi naturalnych aminokwasów, fitohormonów, witamin i minerałów.

*

Dzięki cennym właściwościom odżywczym znajduje zastosowanie w stanach osłabienia organizmu, rekonwalescencji, wycieńczenia, niedożywienia oraz w okresie wzrostu.

*

Substancje aktywne korzystnie wpływają na funkcje rozrodcze organizmu, potencję i płodność.

*

Reguluje procesy hormonalne u kobiet i u mężczyzn, wspomaga płodność.
*

Przeciwdziała bezsenności i osteoporozie, wykazuje działanie przeciwartretyczne.

*
stosowana na potencję, zawsze niezawodna, likwiduje zaburzenia popędu, prowadza do odzyskania sprawności seksualnej
*
Normalizuje nasze hormony steroidów, tj. testosteron, progesteron a estrogen. Dlatego posiada zdolność do eliminowania zmian hormonalnych.

*
Pomaga zredukować nieprzyjemne objawy PMS, reguluje cykl menstruacyjny, działa kojąco na „uderzenia gorąca” oraz bóle miesiączkowe, pomaga problemach menopauzy oraz osteoporozy.
*
Wzmacnia organizm i opóźnia efekty starzenia się, także skóry oraz narządów wewnętrznych.
*

Środek immunostymulujacy, dzięki cennym właściwościom odżywczym doskonała w stanach wycieńczenia, niedożywienia oraz w okresie wzrostu, a także w celu zwiększenia płodności.
*
Niezastąpiona przy stresującym trybie życia.
*
Środek poprawiający pamięć i zdolność przyswajania wiedzy oraz energizujacy, wspomagający budowę i wytrzymałość masy mięśniowej (aktywność zawartych w roślinie steroli jest częściowo podobna do działania sterydów anabolicznych).
*

Dzięki mace regeneracja organizmu po treningu i wyczerpującym wysiłku jest przyśpieszona. Składniki zawarte w mace chronią mięśnie przed uszkodzeniem.

*

Obniża poziom cholesterolu we krwi i w związku z tym zmniejsza ryzyko zachorowania na choroby układu krążenia. Obecność w surowcu cennych substancji odżywczych (białek, węglowodanów, tłuszczów, aminokwasów, żelaza, wapnia, cynku, miedzi, manganu, jodu, a także nienasyconych kwasów tłuszczowych, steroli i witamin: A, z grupy B, C i E) decyduje o jego wielokierunkowym wykorzystaniu

Takżę można i kupić Macę i brać :) hehe :)

a poza tym znalazłam test ciążowy o czułości jak ACON ( 10 ml/U) za 1,70zł za sztukę !!!!!!!!!!!!!
myślę aby nie wziąść pare :) bo miałam kupić 2 xACON, ale może to tez bedzie dobre,,,,hmmmmm,,,musze to przekalkulować :) bo 2 x Acon to z przesyłką ok 16zł a tu bym miałam za 16zł z przesyłką jakies 5 sztuk :) wiec bym miała jeszcze na nastepny cykl :)
http://allegro.pl/test-ciazowy-10miu-mi-testy-ciazowe-expres-i1937985227.html

UPS...... post pod postem...... wybaczcie :)

Ostatnia edycja:
uuuf wreszcie sobie trochę klapnęłam na pupie...my już po obiedzie, ciacho chałwowe upieczone i siedzi w lodówce, a teraz czekam na panią logopedkę Mateusza i czytam co zdążyłyście naskrobać :-)

Lorelain,choinka cudna,a wypieki lux.
aguś,dobrze ,że się uspokoiłaś
Katy wiem coś na ten temat też to przechodziliśmy
ja piorę w Arielu i jestem zadowolona.
Coś nie bardzo się czuję chyba zmeczona jestem i lekko mnie znów podbrzusze ciągnie wariacji idzie dostać:angry:

o ciekawy temat był poruszony .... ja mam świra na punkcie chemii i niestety piorę tylko niemiecką ale sprowadzoną przez mamusie kochaną a nie kupioną na ryneczku. Płyny do kąpieli i kremy niemieckie, kosmetyki i nesquiki owocowe angielskie :) Nawet dodatki do ciast jak np. pudingi, budynie musze mieć niemieckie

a ja polecam ariel profesional jak dla mnie jedyny do plam nawet po moim łobuzie!!!!!
a co do mojego łobuza to jak poszedł o 13.30 spac to spi do teraz:szok:masakra ale przynajmniej spokój jest:tak:

Juz troche ochlonelam...... i jeszcze raz DZIEKUJE WAM DZIEWCZYNY ;-)

wiec wracam do wczesniejszych wpisow
Roza ja bym mojemu nie pozwolila zeby sie golil raz w tyg jajka bym mu oskubala gdyby tak bylo
Zzagubiona ta golarka to Philips aqua touch maszynka.jpg
Losiczka ja nie lapie dolow moze tak wyszlo z kontekstu;-) ......ale moge zlapac jak ta wredota przyjdzie
Ilonka mam nadzieje ze ta tempka mnie nie zdradzi:sorry2:

No a co do prezentow to ja bym chciala od m taki kuferekszkatulka 2.jpg na bizuterie mozna sobie dokupywac pieterka wraz ze wzrostem kolekcji

reklama
Aga dziękuję :) co do moja łobuza to juz leżał a jak sie juz ucieszyłam ze spokojnie wypije kawuśkę to nagle oczy jak 5 zł i na juz na nogach był, tak wiec czuję ze do powrótu tatusia nie dotrze :) gdzie kupujecie ten ACON??? na allegro???????? czy w aptece u siebie?????????? bo teraz mam naprawdę dylemat czy brac te po 1,70zł czy acon, ehhhh, niby ta sama czułość ale ciort wie .....!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((hmmmmm a znów tutaj tez o czułośći 10mlU, tytlko ze po 1zł ...... oszaleje, czy oni sobie piszą jak chcą te czułości czy moze akurat ten jest czulszy,,,,ehhhhhhhhttp://allegro.pl/bardzo-czuly-test-ciazowy-paskowy-testy-ciazowe-i1945487585.html

Do góry