Ha, kobietki ciekawoska
wpadłam na nią szukając testu na allegro

Otóż korzeń MACA jest wiele zastosować m.in
JAK MOŻE DZIAŁAĆ MACA W KAPSUŁKACH?
Dostarcza organizmowi naturalnych aminokwasów, fitohormonów, witamin i minerałów.
*
Dzięki cennym właściwościom odżywczym znajduje zastosowanie w stanach osłabienia organizmu, rekonwalescencji, wycieńczenia, niedożywienia oraz w okresie wzrostu.
*
Substancje aktywne korzystnie wpływają na funkcje rozrodcze organizmu, potencję i płodność.
*
Reguluje procesy hormonalne u kobiet i u mężczyzn, wspomaga płodność.
*
Przeciwdziała bezsenności i osteoporozie, wykazuje działanie przeciwartretyczne.
*
stosowana na potencję, zawsze niezawodna, likwiduje zaburzenia popędu, prowadza do odzyskania sprawności seksualnej
*
Normalizuje nasze hormony steroidów, tj. testosteron, progesteron a estrogen. Dlatego posiada zdolność do eliminowania zmian hormonalnych.
*
Pomaga zredukować nieprzyjemne objawy PMS, reguluje cykl menstruacyjny, działa kojąco na „uderzenia gorąca” oraz bóle miesiączkowe, pomaga problemach menopauzy oraz osteoporozy.
*
Wzmacnia organizm i opóźnia efekty starzenia się, także skóry oraz narządów wewnętrznych.
*
Środek immunostymulujacy, dzięki cennym właściwościom odżywczym doskonała w stanach wycieńczenia, niedożywienia oraz w okresie wzrostu, a także w celu zwiększenia płodności.
*
Niezastąpiona przy stresującym trybie życia.
*
Środek poprawiający pamięć i zdolność przyswajania wiedzy oraz energizujacy, wspomagający budowę i wytrzymałość masy mięśniowej (aktywność zawartych w roślinie steroli jest częściowo podobna do działania sterydów anabolicznych).
*
Dzięki mace regeneracja organizmu po treningu i wyczerpującym wysiłku jest przyśpieszona. Składniki zawarte w mace chronią mięśnie przed uszkodzeniem.
*
Obniża poziom cholesterolu we krwi i w związku z tym zmniejsza ryzyko zachorowania na choroby układu krążenia. Obecność w surowcu cennych substancji odżywczych (białek, węglowodanów, tłuszczów, aminokwasów, żelaza, wapnia, cynku, miedzi, manganu, jodu, a także nienasyconych kwasów tłuszczowych, steroli i witamin: A, z grupy B, C i E) decyduje o jego wielokierunkowym wykorzystaniu
Takżę można i kupić Macę i brać

hehe
a poza tym znalazłam test ciążowy o czułości jak ACON ( 10 ml/U) za 1,70zł za sztukę !!!!!!!!!!!!!
myślę aby nie wziąść pare

bo miałam kupić 2 xACON, ale może to tez bedzie dobre,,,,hmmmmm,,,musze to przekalkulować

bo 2 x Acon to z przesyłką ok 16zł a tu bym miałam za 16zł z przesyłką jakies 5 sztuk

wiec bym miała jeszcze na nastepny cykl
http://allegro.pl/test-ciazowy-10miu-mi-testy-ciazowe-expres-i1937985227.html
UPS...... post pod postem...... wybaczcie