reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

aj tam aj tam nie marudzisz to normalne kochana takie bole jak na @ gorzej jak by to byl bol typu ze chce cos ci wypasc

p.s sory z pomylke nicku ;p

reklama
Silene a masz nospę w domu ??????? jak tak to od razu weź bez zastanowienia !!!!!!!!!!!!!!!! widzisz .......bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!

Ja uciekam kochane :)
odezwę sie jutro albo w poniedziałek na spkojnie jak moje kochanie pojedzie znów w delagacje !!!!!!
DOBRANOC :)
spokojnego wieczora i udanej niedzieli :)
udanych boboseksików tym które mają TE DNI
a naszym brzuchatką życzę dużo spokoju i odpoczynku :)
nie wiem czy ktos ma jutro testować jak tak to trzymam kciuki

BUŹKA

Silene wlacz sobie muzyczke ktora cie uspokaja , wyciag stare zdjecia albo wlacz sobie fajny film i luzik ok??? Obiecujesz ze bedzie pozytywne myslenie???? ;-)

no widzisz....wystarczylo wrzucic na luz i troszke odpoczac:tak: .........ja tu bede sie czaic na forum gdzies.....bo widze ze same zostalysmy ;-)

Witam wieczorkiem , od wczoraj popoludnia nie bylo mnie a tu tyle sie nazbieralo postow ale juz w wiekszosci juz nadrobilam ,, widze ze kochane pisalyscie na temat luzeczek i wuzkow , ja tez osboscie wole wuzek czy uzeczko ktore morzna wykorzystacx a nie sam np gleboki... sliczne te wuzeczki i luzeczka przejrzalm je wszystkie , ja to tez juz w sklepach poprzegaladal a coz trzeba czekan na 2 kreseczki :-) a nie bylo mnie od popoludnia od wczoraj dlatego ze przyjaciula przyjechala z mezem i zosta;li u nas do dzis i niedawno pojechali i weszalm mimo tej godzinki zeby zobaczyc co tu sie dzialo...;-) POZDROWIONKA wieczorne :-):-)

witam was dziewczynki

wpadam tylko tak na chwile bo udało mi się dorwać do komputera. nadgoniłam wasze wszystkie posty. sorki że nie odpiszę każdej z osobna ale dużo tego było i już nie wiem co komu.

ja weekend bez męża wiec smutno. ale dzisiaj miałam dodatkową pracę i padam już ze zmęczenia więc mykam do łóżka.

melduję się u was w poniedziałek. miłego wieczorku i niedzieli

p[s. moja tempka nie chce rosnąć. taka uboga więc pewnie nici z fasolki. w poniedziałek sprawdza progesteron. buziaki

Agnes masz naprawdę super wykres.... jest tak jak powinno być, był skok, teraz utrzymuje sie na wysokim poziomie ,a to ze np nie masz 37 stopni to nie znaczy ze moze nie ma fasolki, każda kobieta ma swoją indywidualną podstawową temperaturę ciała , wiec spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA CI TO MÓWIĘ NIE MA POWODÓW DO ZMARTWIEŃ !!!!!!!!! A CHYBA MNIE MOŻNA ZAUFAĆ NO TAK CZY NIE ????????????????

MĄŻ juz jest cały mój :) dziecko w końcu go puściło i poszło grzecznie do siebie spać :) a teraz czas na mnie sie poprzytulać bo sie niesamowicie stęskniłam !!!!!!!!!!!!
DOBRANOC :)

reklama
ilonkaprzytulaj się kochana
Ja nadal mam bardzo delikatne plamienia ilekkie bóle i na dodatek mieliśmy jazdę z Nicole dostała ostrych bóli brzucha,temperatury i wymiotowała strasznie już miałam dzwonić na 112 ale się uspokoiło i usnęła przy tatusiu a ja z nerwów chyba nie zasnę dziś siedzę i obserwuję ją.Wystraszyłam się okropnie:angry:

Do góry