reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ILONKO DZIALAJ KOCHANA TZN DORABIAJ USZKA NOSEK ;-) PRZYJEMNOSCI
A MOJE DZIECIAKI TEZ ZARAZ DO WYRKA A MAMA Z TATA OBEJRZA SOBIE FILM
DO JUTRA DZIEWCZYNI MILEGO PLODNEGO WIECZORKU :tak::tak::tak:

reklama
Lorelain ciacho smakowicie wyglada:tak:, to ja poprosze kawaleczek na jutro do kawki.......kierunek pol-zach Londyn ..........dziekuje z gory :-D:-D:-D

Ilona
chyba trzeba kupic jakis sprzet do pomiaru trzesien bobosexowych :-D:-D:-D
Wiec cyce do przodu, brzuch wciag, glowa do gory i ...........majtki w dol.............i do dziela :-)
Niech sie dzieje wola nieba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Pa pa Losiczka ;-)

Mój mąż teraz kąpie młodego a ja czekam na swoje czytanie bajek a potem laba :rofl2: .... no prawie! ... będę sobie oglądać Masz Talent i prasować :-)

Ilona - ja to nawet jestem wstanie zrozumieć ich filozofię opieki po 12 tygodniu a do tego czasu zdać się na naturę, no ale właśnie co w przypadkach gdzie coś tam się skomplikowało i tak chodzisz to przecież może dojść np. do zakażenia i tragedia murowana a można było temu zapobiec. No ale lepiej o tym nie gadać tfu tfu odpukać w niemalowane.

Ja jak zaszlam w druga ciaze to poszlam do przychodni zaraz po tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Ogolny wywyiad i ze wzgledu na wczesniejsze problemy w ciazy kazala siebie obserwowac. I jak by cos mnie zaniepokoilo to mialam od razu przyjsc. I przyszlam bo zaczelam plamic zywa krwia. Mowila ze moze z przemeczenia i kazala odpoczywac. Niestety musialam wrocic bo krwawienie nie pzrechodzilo wyslali mnie na badania i okazalo sie ze ciaza ektopowa
Jesli juz mialas problemy to potem mozna szybciej sie doczekac na scan ale jak jestes zdrowa to do ciebie panie......i mozesz tak chodzic do 12 tc. To jest poprostu chore kazda ciaze trzeba ratowac

Katy jak mówi losiczka dziś bedzie jedynie dorabianie fasolki bo boboseksy to juz za nami :p :):):)
Lorelain lepiej nie myślec o tym, !!!!!!!!!!!!
Losiczka miłego wieczorku :) mówisz ze dziś seans ?????? a jaki film ???????????

Katy jak mówi losiczka dziś bedzie jedynie dorabianie fasolki bo boboseksy to juz za nami :p :):):)
Lorelain lepiej nie myślec o tym, !!!!!!!!!!!!
Losiczka miłego wieczorku :) mówisz ze dziś seans ?????? a jaki film ???????????

Wiem, wiem no ale tak czy inaczej cyc mozna wypiac :-D:-D:-D

silene napewno bedzie oki brzuch pobolewa bo fasolce miejsca wiecej trzeba, dodatkowo hormony robia swoje, oraz zmienia sie przeplyw krwi przez narzady przez co sa bardziej obolale :* mnie co jakis czas pobolewa brzuch czasem kilka dni z rzedu wiec nie zadreczaj sie kochana jak ci bol doskwiera to nospe wez :happy::blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry