reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

oczywiscie kochana ze mozesz miec od prywatnego wazne bys do lekarza chodzila, ja w tamtym roku tylko prywatnie chodzilam i dostalam zaswiadczenie ze mialam wizyte w w 6 tc i ktoryms jeszcze i normalnie dostalam

http://www.becikowe.com/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiec na prozno sie cicutko cieszylam.....szkoda :baffled:

Ilona ale Ty fajna czarownica jestes :tak:;-)

Zzagubiona ale sie usmialam :-D:-D:-D biedny szczurek.......chyba nie wiedzial jak skonczy :-D:-D:-D

Wiec na prozno sie cicutko cieszylam.....szkoda :baffled:

Ilona ale Ty fajna czarownica jestes :tak:;-)

Zzagubiona ale sie usmialam :-D:-D:-D biedny szczurek.......chyba nie wiedzial jak skonczy :-D:-D:-D

katy nawet nic nie mow ten widok bedzie mnie teraz przesladowal szczerze to przez te hormony szalejace poplakalam sie nad jego tragiczna smiercia, zreszta ostatnio caly czas placze nawet jak sikorki przylatuja na parapet po male conieco ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona o Ja Cię...... biedny szczurek :p hehe, kiedy bedziesz nastepny raz podglądać cośka ??????????
Katy- dzięki :p hehe, testuje dzien po Tobie :) mam nadzieje ze bedzie się dziać :)
Silene jak sie czujesz ?????? no może głupie pytanie.... bo wiadomo .....ale pamietamy o Tobie :tak:

Ja uciekam kochane spać:p mały padł wiec i Ja korzystam z tej okazji i dzis wyjatkowe pod kołderkę sie chowam.... ehhhh tylko ze znów sama:( ale MOŻE w czwartek wróci mój małżonek , dopiero co pojechał rano a juz tesknie :zawstydzona/y:
DOBRABOC :)
ojjjjjj losiczka chyba ostro działa.......hehe :)

Zzagubiona 6 grudnia??? Moze Mikolaj bedzie??? :-D:-D:-D

Ilona no co ty juz uciekasz ??? W Pl dopiero 9ta!!! :-D ja to chodze spac o 24.00 chociaz ostatnio zamykam oczeta juz o 23.00

reklama
Katy- jakoś tak wyszło ze potrzebuje wiecej snu teraz :p !!!!! a ze męża nie ma, dziecko lula to co mam robić... :p to idę spać :) no wiem wstyd......ale to tak dzis wyjątkowo :p :-D
Paaaaaa :*

Do góry