reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka jak wychodzisz z domu matki z dziecmi:tak:, idziesz do pracy po drodze same matki lub ciezarne:tak:, w autobusie ciezarne :tak:.......normalnie czasami mam wrazenie ze otwoze lodowke a z tamtad wyskoczy ciezaroweczka :-D:-D

Anusia nie mam pojecia maz kupil go na bazarze za 250 zl chociaz jest identyczny z rasa biegle

Ostatnia edycja:
reklama
ILONKA: mysle ze slicznie bedziez tez wygladac w tym kolorku ... wiesz ja troszke w temacie jestem fryz.ale nie pr bo od jakiegos czasu mam uczulenie na farby i lekarz mi zabronil :-(

Dzięki dziewczynki!! Mój mąż to taki trochę romantyk jest to fakt, a sceneria - tak na prawdę to prawie w ostatniej chwili zdecydowaliśmy się tam robić, bo to restauracja byłego szefa mojego męża i nie mogliśmy się doczekać aż nam łaskawie powie ile nas będzie kosztowało to przyjęcie. W końcu w piątek wieczorem jak się zreflektował, że to JUZ??? to powiedział, w sobotę dogrywaliśmy szczegóły z kierowniczką sali, a we wtorek był ślub (cywilny) i obiad z deserem w tej restauracji. Tam jest przepiękny ogród i super widok na ocean - jak znajdę takie jedno zdjęcie to wkleję.

A to małe, obrażone na nas szczęście przed nami to nasza córeczka - jak się pewnie domyśliłyście, bo ślub mieliśmy trochę ponad pół roku temu. Dzień po świętach Wielkanocnych (i moich urodzinach zarazem).

Ostatnia edycja:
Piesek rzeczywiście śliczny i wygląda jak rasowy. myślałam, że jest:tak: też bym chciała psiaka, ale nie możemy sobie pozwolić, bo nie miał by kto się nim zajmować jak my idziemy do pracy.
zagubiona wczoraj w kerfurze co regał jakaś mi się pokazywała! :szok:

Katy- jejuś słodki ten piesek WASZ !!!!!!!!!!!!!!!:tak:
zagubiona oj TY wiesz o co :-p:crazy:
anusia- dzieki, jakoś chce tą buzią rozjaśnić, bo za szara mi sie wydaje :eek:

Ja mam tak samo, same brzuchatko, albo same wózki gdzie sie ruszę !!!!!!!!! a np wczoraj z nienacka wpadłam na znajomą z ogromnym brzuchem i wiecie co???????????? zamurowało mnie, zrobiłam jakąś dziwną minię, pogratulowałam i uciekłam, matko jak mi sie głubio, zrobiło, tak smutno jakoś, kurcze nie miałam tak nigdy , NIGDY !!!!! tak az mnie serce zabolało........ bo jakis czas temu rozmawiałam z tą dziewczyną ze nie chcą miec dziecka, bo kasy brak, nie mają mieszkania, ona nie pracuje a tu BACH ciąża.............jakoś tak poczułam sie pokrzywdzona przez los :(
ale dzis jest juz OK, :-D

reklama
Do góry