reklama
jak przeczytałam wasze posty to aż mną wstrząsnęło! przy okazji dotarło do mnie że ja maluczka jestem i to co przeszłam to pikuś.... ściskam was wszystkie mocno!!!
ja dzisiaj z Moim ukochanym S. urządziłam dzień lenistwa
wyspaliśmy się do 13
potem filmik, wspólna kąpiel, przytulanki... i wstaliśmy o 20
Finał Mam Talent, teraz trochę ogarnęłam i jedziemy na zakupy
dobrze że tesco 24h
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za wszystkie testujące
Gratuluję nowym zafasolkowanym!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję,że też do Was dołączę, czas goni a my jeszcze nie mamy kruszynki....
Dobrej nocki tym co już z poduchą się przywitały!!!
ja dzisiaj z Moim ukochanym S. urządziłam dzień lenistwa
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za wszystkie testujące
Gratuluję nowym zafasolkowanym!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję,że też do Was dołączę, czas goni a my jeszcze nie mamy kruszynki....
Dobrej nocki tym co już z poduchą się przywitały!!!
KatyB
Fanka BB :)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam i Ja !!!!!!!
Aga- auto kosztuję 45zł , naprawdę świetne jest !!!!! przyczepę mozna rozłożyć i służy jako laweta hehe
mały mnóstwo zabawek tam chowa i transportuje sobie je
u mnie tego jest jeszcze fuuuuul i żałuję własnie ze tak szybko kupiliśmy,bo to na mikołaja prezent, ale baliśmy sie ze wykupią i bedzie lipa 
zagubiona,Viola- juz niedługo poznacie płeć, noooo chyba ze znów dzieciaczki zacisną nóżki
ale ważne aby były kruszynki zdrowe i pozostały w swoich domkach az do terminu porodu
Katy- udanych połowów na bazarku !!!!!!!!!!!!
losiczka tempka ślicznie powędrowała do góry
chyba ja tresujesz co???????? hiii
NO ja zrobiłam oczywiście ten test, nie mogło być inaczej, i dziś wyszła juz sliczna krecha ciążowa, nie żaden tam cień cienia tylko kreseczka gruba ale jeszcze jasna,ale inna niz wczoraj
))))))))))))))
miłego dnia
lece robić sniadanko moim mężczyzną
Aga- auto kosztuję 45zł , naprawdę świetne jest !!!!! przyczepę mozna rozłożyć i służy jako laweta hehe
zagubiona,Viola- juz niedługo poznacie płeć, noooo chyba ze znów dzieciaczki zacisną nóżki
Katy- udanych połowów na bazarku !!!!!!!!!!!!
losiczka tempka ślicznie powędrowała do góry

NO ja zrobiłam oczywiście ten test, nie mogło być inaczej, i dziś wyszła juz sliczna krecha ciążowa, nie żaden tam cień cienia tylko kreseczka gruba ale jeszcze jasna,ale inna niz wczoraj
miłego dnia
lece robić sniadanko moim mężczyzną
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAJCIE KOCHANE
ILONKO SUPER WIADOMOSCI :-):-):-) TERAZ JUZ MUSI BYC DOBRZE ALE MA RACJE JEDNA Z DZIEWCZYN ZALATW SZYBCIUTKO LEKARZA MOZE DOLOZY CI JESZCZE JAKIS LEK :-) A JEZELI CHODZI O MOJA TEMP TO WIECZOREM PROSZE JA ZEBY SKOCZYLA DO GORY HE HE NARAZIE MNIE SLUCHA ZOBACZYMY ZA 10 DNI

MILEJ NIEDZIELI KOCHANE JA ZARAZ SIEDAM DO MASZYNY NIESTETY :-(
ILONKO SUPER WIADOMOSCI :-):-):-) TERAZ JUZ MUSI BYC DOBRZE ALE MA RACJE JEDNA Z DZIEWCZYN ZALATW SZYBCIUTKO LEKARZA MOZE DOLOZY CI JESZCZE JAKIS LEK :-) A JEZELI CHODZI O MOJA TEMP TO WIECZOREM PROSZE JA ZEBY SKOCZYLA DO GORY HE HE NARAZIE MNIE SLUCHA ZOBACZYMY ZA 10 DNI

MILEJ NIEDZIELI KOCHANE JA ZARAZ SIEDAM DO MASZYNY NIESTETY :-(
gosiulek73
mama K&K&A
Witajcie
Nanulika no no to poszaleliście;-)
Ilonka super.Bardzo,bardzo się cieszę.:-)
A tej choinki światłowodowej czy jak ją tam zwał jestem bardzo ciekawa. Sama jestem na etapie kupna choinki.Zawsze mieliśmy malutką bo i mieszkanko takie było a teraz chcemy kupić 1,80-1,90...
Miłego dnia Babeczki. Mój S. w pracy a my z maluchem sami rządzimy.Coś słąbo mi dziecko dziś spało.
Pochmurno,padająco.Po południu do kościółka...
Dziś oczywiścei rosołek na obiad.
Jutro wyjeżdzamy do mojej mamy.Wracamy w środę....
Buziaki
Dobrze mi tu z Wami
Nanulika no no to poszaleliście;-)
Ilonka super.Bardzo,bardzo się cieszę.:-)
A tej choinki światłowodowej czy jak ją tam zwał jestem bardzo ciekawa. Sama jestem na etapie kupna choinki.Zawsze mieliśmy malutką bo i mieszkanko takie było a teraz chcemy kupić 1,80-1,90...
Miłego dnia Babeczki. Mój S. w pracy a my z maluchem sami rządzimy.Coś słąbo mi dziecko dziś spało.
Pochmurno,padająco.Po południu do kościółka...
Dziś oczywiścei rosołek na obiad.
Jutro wyjeżdzamy do mojej mamy.Wracamy w środę....
Buziaki
Dobrze mi tu z Wami

reklama
Podziel się: