• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
jak przeczytałam wasze posty to aż mną wstrząsnęło! przy okazji dotarło do mnie że ja maluczka jestem i to co przeszłam to pikuś.... ściskam was wszystkie mocno!!!

ja dzisiaj z Moim ukochanym S. urządziłam dzień lenistwa:) wyspaliśmy się do 13:P potem filmik, wspólna kąpiel, przytulanki... i wstaliśmy o 20:) Finał Mam Talent, teraz trochę ogarnęłam i jedziemy na zakupy:D dobrze że tesco 24h:)

Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za wszystkie testujące:)

Gratuluję nowym zafasolkowanym!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję,że też do Was dołączę, czas goni a my jeszcze nie mamy kruszynki....

Dobrej nocki tym co już z poduchą się przywitały!!!

He he he pierwszy raz wstalam wczesniej???? Niemozliwe??? Ajednak DZIENDOBEREK...................................................ja sie szykuje na bazarek ostatni raz w tym roku .Kolejny dopiero chyba w marcu.....
buziaki dla Was spiochy
Jestem pewna ze zadbacie o to bym miala co nadradiac :-)

Witam i Ja !!!!!!!
Aga- auto kosztuję 45zł , naprawdę świetne jest !!!!! przyczepę mozna rozłożyć i służy jako laweta hehe:) mały mnóstwo zabawek tam chowa i transportuje sobie je :) u mnie tego jest jeszcze fuuuuul i żałuję własnie ze tak szybko kupiliśmy,bo to na mikołaja prezent, ale baliśmy sie ze wykupią i bedzie lipa :)
zagubiona,Viola- juz niedługo poznacie płeć, noooo chyba ze znów dzieciaczki zacisną nóżki :P ale ważne aby były kruszynki zdrowe i pozostały w swoich domkach az do terminu porodu:)
Katy- udanych połowów na bazarku !!!!!!!!!!!!
losiczka tempka ślicznie powędrowała do góry :):tak: chyba ja tresujesz co???????? hiii:)

NO ja zrobiłam oczywiście ten test, nie mogło być inaczej, i dziś wyszła juz sliczna krecha ciążowa, nie żaden tam cień cienia tylko kreseczka gruba ale jeszcze jasna,ale inna niz wczoraj :)))))))))))))))

miłego dnia:)
lece robić sniadanko moim mężczyzną :)

WITAJCIE KOCHANE
ILONKO
SUPER WIADOMOSCI :-):-):-) TERAZ JUZ MUSI BYC DOBRZE ALE MA RACJE JEDNA Z DZIEWCZYN ZALATW SZYBCIUTKO LEKARZA MOZE DOLOZY CI JESZCZE JAKIS LEK :-) A JEZELI CHODZI O MOJA TEMP TO WIECZOREM PROSZE JA ZEBY SKOCZYLA DO GORY HE HE NARAZIE MNIE SLUCHA ZOBACZYMY ZA 10 DNI :laugh2::laugh2::laugh2:

MILEJ NIEDZIELI KOCHANE JA ZARAZ SIEDAM DO MASZYNY NIESTETY :-(

Witajcie
Nanulika no no to poszaleliście;-)
Ilonka super.Bardzo,bardzo się cieszę.:-)

A tej choinki światłowodowej czy jak ją tam zwał jestem bardzo ciekawa. Sama jestem na etapie kupna choinki.Zawsze mieliśmy malutką bo i mieszkanko takie było a teraz chcemy kupić 1,80-1,90...

Miłego dnia Babeczki. Mój S. w pracy a my z maluchem sami rządzimy.Coś słąbo mi dziecko dziś spało.
Pochmurno,padająco.Po południu do kościółka...
Dziś oczywiścei rosołek na obiad.
Jutro wyjeżdzamy do mojej mamy.Wracamy w środę....

Buziaki
Dobrze mi tu z Wami:tak:

reklama
roszpunka widze ze stoisz na 37 stopni z tempka ja tak mam juz kilka dni i przestaam mierzyc zobacze co bedzie 1 grudnia dopiero bo nie mam ochoty bawic sie z mierzenie :P co ma byc to edzie :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry