reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja tez sie poplakalam.nawet nie potrafie sobie wyobrazić jaki bol musialyscie czuc.wierze ze teraz moze byc tylko lepiej.
Ilonko powodzenia przy jutrzejszym sikancu.
Dobranoc.

reklama
jak przeczytałam wasze posty to aż mną wstrząsnęło! przy okazji dotarło do mnie że ja maluczka jestem i to co przeszłam to pikuś.... ściskam was wszystkie mocno!!!

ja dzisiaj z Moim ukochanym S. urządziłam dzień lenistwa:) wyspaliśmy się do 13:p potem filmik, wspólna kąpiel, przytulanki... i wstaliśmy o 20:) Finał Mam Talent, teraz trochę ogarnęłam i jedziemy na zakupy:D dobrze że tesco 24h:)

Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za wszystkie testujące:)

Gratuluję nowym zafasolkowanym!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję,że też do Was dołączę, czas goni a my jeszcze nie mamy kruszynki....

Dobrej nocki tym co już z poduchą się przywitały!!!

He he he pierwszy raz wstalam wczesniej???? Niemozliwe??? Ajednak DZIENDOBEREK...................................................ja sie szykuje na bazarek ostatni raz w tym roku .Kolejny dopiero chyba w marcu.....
buziaki dla Was spiochy
Jestem pewna ze zadbacie o to bym miala co nadradiac :-)

Witam i Ja !!!!!!!
Aga- auto kosztuję 45zł , naprawdę świetne jest !!!!! przyczepę mozna rozłożyć i służy jako laweta hehe:) mały mnóstwo zabawek tam chowa i transportuje sobie je :) u mnie tego jest jeszcze fuuuuul i żałuję własnie ze tak szybko kupiliśmy,bo to na mikołaja prezent, ale baliśmy sie ze wykupią i bedzie lipa :)
zagubiona,Viola- juz niedługo poznacie płeć, noooo chyba ze znów dzieciaczki zacisną nóżki :p ale ważne aby były kruszynki zdrowe i pozostały w swoich domkach az do terminu porodu:)
Katy- udanych połowów na bazarku !!!!!!!!!!!!
losiczka tempka ślicznie powędrowała do góry :):tak: chyba ja tresujesz co???????? hiii:)

NO ja zrobiłam oczywiście ten test, nie mogło być inaczej, i dziś wyszła juz sliczna krecha ciążowa, nie żaden tam cień cienia tylko kreseczka gruba ale jeszcze jasna,ale inna niz wczoraj :)))))))))))))))

miłego dnia:)
lece robić sniadanko moim mężczyzną :)

WITAJCIE KOCHANE
ILONKO
SUPER WIADOMOSCI :-):-):-) TERAZ JUZ MUSI BYC DOBRZE ALE MA RACJE JEDNA Z DZIEWCZYN ZALATW SZYBCIUTKO LEKARZA MOZE DOLOZY CI JESZCZE JAKIS LEK :-) A JEZELI CHODZI O MOJA TEMP TO WIECZOREM PROSZE JA ZEBY SKOCZYLA DO GORY HE HE NARAZIE MNIE SLUCHA ZOBACZYMY ZA 10 DNI :laugh2::laugh2::laugh2:

MILEJ NIEDZIELI KOCHANE JA ZARAZ SIEDAM DO MASZYNY NIESTETY :-(

Witajcie
Nanulika no no to poszaleliście;-)
Ilonka super.Bardzo,bardzo się cieszę.:-)

A tej choinki światłowodowej czy jak ją tam zwał jestem bardzo ciekawa. Sama jestem na etapie kupna choinki.Zawsze mieliśmy malutką bo i mieszkanko takie było a teraz chcemy kupić 1,80-1,90...

Miłego dnia Babeczki. Mój S. w pracy a my z maluchem sami rządzimy.Coś słąbo mi dziecko dziś spało.
Pochmurno,padająco.Po południu do kościółka...
Dziś oczywiścei rosołek na obiad.
Jutro wyjeżdzamy do mojej mamy.Wracamy w środę....

Buziaki
Dobrze mi tu z Wami:tak:

Ilonko dodaj zdjęcie teściora jak jeszcze go nie wywaliłaś, może nas zarazisz:-)
Coraz bardziej się rozrasta dół naszej tabelki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
roszpunka widze ze stoisz na 37 stopni z tempka ja tak mam juz kilka dni i przestaam mierzyc zobacze co bedzie 1 grudnia dopiero bo nie mam ochoty bawic sie z mierzenie :p co ma byc to edzie :p

Do góry