reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolcia tak to te ale tam nie pisze ze 4 szt tylko ze 404 dostepne a jeden kosztuje 1 zl wiec ja chce 10

FAKTYCZNIE PRZECZYTALAM W OPISIE PRZESYLKI

Ostatnia edycja:
reklama
no wlaśnie- dopiero jak wejdziesz w dane przesyłki to wychodzi , że koszty masakrycznie rosną. :(

daj znać jeśli coś postanowisz. :)

losiczka odważna jesteś. ja się boję kupić bo będą kusiły. a najchętniej już bym sikała na co się da. a tu do mikołaja daleko buuuuuuuu

Witam:)

Czy moge do Was dolaczyc jeste nowa staraczka juz drugi miesiac biore CLO. w poprzednim prawdopodobnie owulacje mialam teraz to nic nie czuje a juz 17 dc:( dzisiaj jak sie uda ide na wizyte do gina zobaczyc co pecherzykami.Pozdrawiam

perełko- oczywiście że możesz, my tu chętnie wszystkich przygarniamy, bo tu same dobre fluidy co oznacza, że stare grono znacznie sie kurczy w zawrotnie szybkim czasie. :) więc i Tobie życzę powodzenia.
pamiętaj tylko, że musisz zaakceptować regulamin, który stworzyła piąteczka kilkadziesiąt stron temu i podać dane do tabelki :)

Losiczko- no tak mi sie wydawało, ale wolałam się upewnić. :)

reklama
Hejka babeczki :)
ja juz poległam nie daje rady przez osttanie 3 dni nawet nie miałam czasu wejśc więc nie wiem jakie wieści :unsure:
musiałam pisac pracę bo dizś termin oddania a ja oczywiście wszystko na ostatni moment a jeszcze gości miałam w sobotę więc jak się zaszyłam w wolnych chwilkach to tylko pisałam i już mama dosyć blleeeeeee

Wszystkim co ujżały dwie kreseczki życze dużo zdrówka :-)
a za te co oczekuja trzymam &&&&&&&&& :-D

zaraz zmykam bo czas sie zbierać do szkoły i tak dzieki bogu,ze mamy prąd bo kurcze nawet bym sie nie umyła w nocy tak strasznie wiało i nie było prądu no ale się udało.
Będę późnym wieczorkiem paaaaaaaaaaa
pozdrawiam :happy:

Do góry