agnes- kochana
katy zaraz Ci nakopie a
piąteczka postawi do pionu, ale zanim one to zrobią...
Kochana każda z nas ma jakies problemy- mniejsze lub większe, ale zawsze dla każdej z nas katastrofalne. Niektóre z nas przeżyły traumatyczne poronienia, pożegnały swoje maleństwa, niektóre (tak jak ja i Katy) mamy po jednym jajniczku, ale nie można się tak poddawać Słoneczko. Musisz walczyć- właśnie dlatego, że idą święta, dlatego, że nie będziesz się tak spinać bo będzie inna praca, bieganie, sprzątanie, kupowanie prezentów itp. A może Gwizador przyniesie Ci właśnie dwie kreseczki na teście, w końcu maleńki Jezus się o to postara. Głowa do góry i pierś do przodu- musisz czerpać przyjemności z seksu, z czułości i bliskości męża. On też ma swoje uczucia- razem zawsze łatwiej. Wiem, że łatwo się mowi, bo ta wredna @ zawsze przynosi ze soba łzy, ale postaraj się nie myśleć o niej jak o wrogu- może Twój organizm się przygotowuje na ten cudowny czas. A 30 lat to nie wyrocznia. życie dopiero się zaczyna. Będziesz dojrzalą i odpowiedzialna matką. Problemy z tarczycą? Są wyleczalne i na pewno wszystko jest na dobrej drodze. Więc głowa do gory, bo jak my we trójkę Cię weźmiemy w obroty, a reszta zapewne sie dolączy to Kochana iskry sie posypią, więc...
roszpunka- ja też jestem blondynką

ale są pewne rzeczy których tym sie nie da wytłumaczyć. mąż kochany niby się nie gniewa, ale mi jakoś tak glupio i chyba muszę wymyślić coś co mu poprawi nastrój.

jakaś forma przeprosin. Może macie jakiś pomysł.
ilonko- proszę Cie Słoneczko- ostrożnie z tymi marzeniami. wiem, że nie jest łatwo, ale powolutku- wszystko w swoim czasie.
Losiczka- na allegro jak wpiszesz, że chcesz 10 sztuk na aukcji i zaakceptujesz to pojawia sie kolejna strona- albo logowanie, albo masz możliwość- jednorazowe zakupy- może spróbuj tak i zaplacisz wtedy przelewem i masz za 8 zł przesyłkę tak jak mówi Ilonka.
perełko- tabelki nie trzeba uzupełniać samemu, poki co robi to agnieszka (chyba) musisz tylko podać: wiek, który cykl sie starasz, kiedy masz termin spodziewanej @ i już uaktualnią tabelkę