reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczko- mój mówi, że gdyby mi miał kupic bieliznę to by nie miał problemu z dobraniem stanika, bo wziąłby na swój rozmiar :))) jest wesoło czasem

reklama
Witam w końcu!!!

Wczoraj nie miałam netu :-(,a nadrobić Was graniczy z cuden,musiałabym chyba noc zawalić.Tak z grubsza przeleciałam tylko.

Przede wszystkim witam nowe staraczki o ile się dobrze dopatrzyłam to wczoraj aż 3 do nas dołączyły:) Powodzenia dziewczyny:)

Lorelian przykro mi bardzo:-( Właśnie dlatego jestem przeciwna robienia testów wcześniej niż w dzień @ lub testami o czułości 10.

W lipcu jak byłam u lekarza zapytać czy mogę starać się o dziecko(bo w maju miałam operację) to właśnie mówił żeby testu nie robić wcześniej bo jest duży procent ciąż biochemicznych ,które nie są groźne dla organizmu,ale dla psychiki bardzo...
Oczywiście sama robiłam test wcześniej ale dzień wcześniej i testem 25.

Dawno nie było bobofrutka ,bietki:( a jeszcze założycielka lilian zniknęła na dobre:(

Violu masz pewnie rację ale sama wiesz jak trudno czasem się powstrzymać. ja niestety w tym cyklu nie będę testować, bo i tak przylezie @, bo takie mam przeczucie, bo nie wierzę by moglo sie udać, bo... po prostu jak do 10ego nie przyjdzie to może w poniedziałek 12 zatestuję, ale wcześniej nie :) (chyba dam radę wytrzymać)
Zaraz musze poczytać co to jest ciąża biochemiczna, bo nie wiem... :(

mam dziwne wrażenie, że dzisiaj tu strasznie cicho... czyżby wszystkie jeszcze spały? :)

Karolina wiem ,że jest ciężko się wstrzymać bo my baby to już takie niecierpliwe jesteśmy...
Ciąża biochemiczna to taka kiedy kobieta myśli że dostała @ ta to jest bardzo wczesne poronienie przychodzi w dniu spodziewanej@ lub dzień,dwa później...

karolinko jest w PL ale i tak większość czasu nie ma go w domu albo siedzi zamknięty w gabinecie i tyra. No ale dobre i to. przynajmniej jak obiecał jest blisko- a pracować musi. I tak wiem, że musiał się nieźle nakombinowac, żeby go znów nie wywiało w świat. Kochany jest. Do końca roku zostaje- za to pewnie trzeba będzie w styczniu tą sielankę odpokutowac.
I jak pisze Viola ogromny odsetek ciąż tak się kończy- naturalna selekcja. Dlatego nawet nie wiadomo ile razy coś było na rzeczy.

ps. wymądrzam sie a sama zaraz będe z testami latać jak głupia- cóż

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co? to może i lepiej że czasem nawet się nie jest świadomym tej ciąży- ja na szczęście nie dostałam super czułego acona, a teraz to już nie zamierzam go szukać, żeby później nie było. :)
a niecierpliwość niestety jest nam przypisana jak węgiel do górnika :)
dlatego mam nadzieję, że do 12ego wytrzymam- a jak @ przyjdzie wcześniej to zaoszczędzę na teście. :) ale stresować się nie mam zamiaru- tymbardziej, że i tak wtedy na weekend wyjeżdżamy i mam zamiar nie myśleć nic a nic :) tylko delektować się ciszą i spokojem lasu, migoczącym blaskiem ognia z kominka i samotnością we dwoje :)

piąteczko znam ten ból- bo mój m też ma teraz jakieś nader ważne sprawy i cale popołudnia spędza przy komputerze, więc czuję się czasem zaniedbana i opuszczona, no i skazana na towarzystwo teściowej- dlatego pomysł na weekend :)

karolinko no nareszcie!!!!!!!! weekend we dwoje!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!

a mamusie do kaloryfera przykuć , bo jeszcze gotowa pojechać za Wami hi hi

reklama
no wlaśnie piąteczko tak się zastanawiam czy ona nie wpadnie na pomysł, że "to my pojedziemy z Wami"... ale póki co nie zapeszam, ale też się nie ciesze na ten wyjazd...
chociaż ostatnio jestem tak wykonczona psychicznie, że naprawdę potrzebuję odpoczynku, od teściowej też- zobaczymy za póltora tygodnia :)

qrcze gdzie ta ilonka??? wcale nie melduje co się dzieje, a ona dzisiaj testuje :)

Do góry