reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy to dawaj ja tu do nas, zaraz się zrobi z jędzą porządek

641.gif

Oj dziewczyny............ chyba bym musiala policzyc do stu tak mi styki zgrzala ze oooooooooooo
Najchetniej to bym jej to pokazala

hihi gdyby Ona wiedziała co my na nią szykujemy :tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: hihi, no ale faktycznie ja tez bym sie w******a !!!!!!!!!!!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Witam serdecznie wszystkich!Moge dołączyć do Waszego grona staraczek? chociaz pewnie jestem daleko w temacie i ciezko bedzie mi to nadrobic:(

oooooo ja też jestem z Gliwic!!! ....mam nadzieję że będziesz jeszcze tutaj zaglądać :)

EUREKA!!! odkryłam tajemnicę moje nabrania wagi- wcale się nie gniewam- otóż jak siedzę wieczorami na bb to cały czas coś gryzę!!!!!!! oj oj

heh ehe ja mam to samo...teraz się dobrałam do paczki mikołajowej :-D .... no tyle że jakoś przytyć nie mogę :sorry:

Dzien dobry:) zostawilam info na enpr a teraz zbieram sie do pracy.wpadne pozniej.

Gratulacje !!!

Roszpunka :-):-):-) super gratulacje !!!

karolinko lekarz specjalnie mi nic nie zapisał ze względu na dzidziusia aby mu nie zaszkodzić, naszczęście jeszcze mi to tak nie dokucza tylko troszkę. przemęczę sią aby było tylko wszystko ok.

Piąteczka obużony może nie ale docinki strzela a teraz jeszcze ten grzybek się pojawił więc żadna przyjemność jak dla mnie:-(
losiczko w takim razie miłej pracy :sorry:

ja mam dziś wypad na shoping :-p musze się zbierac bo zaraz teściowa do mnie wpadnie i jedziemy razem;-) zakupy z teściową hmmmmmmm nie wiem czy to dobry pomysł hehehhe ale zobaczymy.paaaaaaaaaaaa

pochwal się co udało Ci się dorwać na shopingu :-)

witam
ROSZPUNKA !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D BOSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałam taką samą kreseczkę w 12 dniu, a dziś ......... DZIŚ MAM CUDNĄ MOCNĄ KRECHĘ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina - Jaś ....troszkę gorzej... kaszel sie nasilił, katar mu nie spływa ale słychać ze gdzie stoi i nie daje żyć !!!! :-(
losiczka ja myślę ze to w cale nie urojone objawy masz.....hehehhe , a przy porodzie to dopiero CI sie zrobi niedobrze jak pomyślisz o sexie
Ja u Ciebie czuję fasolinkę na odległość !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:
anaber no to miłego buszowania po sklepach :) :-)
Katy miłego dzionka w pracy !!! ;-)
Ja mam tak samo , wieczorem mam kuchnie wysprzątaną, bo nie nawidzę jak rano wchodzę do kuchni a tam sterta garów .bleeeeeee......!!!!!!!!! :-p

Kurcze nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa ze ten test wyszedł taki fajny dziś......bałam sie strasznie go zrobić.....ale dziś to kreseczka wyskoczyła wcześniej niż kontrolna !!!!!!!!!!:-D JUPI !!!!!!!!!!!! Czyli beta rośnie, i mam nadzieje ze tym razem juz nie bede cierpieć a tylko płakać ze szczęśćie !!!!!!

proszę dla porónania z wtorku i dziesiejszy :)

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!

PO wyschnięciu troszkę zbladły kreseczki ale jak były mokre to aż nie mogłam sie napatrzeć bo były identyczne !!!!! ahhhhh :) :-D

no własnie zadzwonili z przedszkola ,ze Igorka boli brzuszek i wymiotuje więs zakupow nie ma musze jechać po mlodego. mam nadzieje,ze to nie jakas grypa abym ja nie załapała.:-(
Jak się czuje Igorek? ...może to jakaś jelitówka...bidulek :-(
A MI WLASNIE SASIADKA ZAMOWILA 10 TESTOW TYCH SZCZESLIWYCH OCZYWISCIE :-D:-D:-D NO MUSIALAM JA WTAJEMNICZYC W MOJ DIABELSKI PLAN WIEC OD PONIEDZIALKU SIKANKO NA MAKSA :laugh2::laugh2::laugh2: GLUPIA JA :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
he he no to teraz będziesz miała sąsiadke na plecach :-D ... trzymam kciuki cały czas!
oj dziewczynki to moje jedyne marzenie miec coreczke wiec robie co moge :-D:-D:-D a jak sie uda w tym cyklu to reszta testow herbate se bede mieszac ha ha
uda się uda !:-):tak::tak::tak::tak::tak:
witam po tak dawnym czasie nie odzywania sie :)

z checia bym nadrobila to co pisalyscie ale moze gdy bede miala wiecej czasu :) u mnie ogolem dobrze samopoczucie tez wiekszosc dnia odpoczywam lub spie bo zmeczona jestem mdlosci nie mam uff czasami zgaga meczy i za tydzien na wizyte do lekarza :)

2 dni temu przywiezli mi segment ktory zamowilismy i wczoraj go robili a ja tylko siedzialam i sie przygladalam :) postaram sie czesciej zagladac zycze milego dnia
pochwal się segmentem :-) ... aaaah ja uwielbiam zapach nowych mebli :-p
czesc dziewuszki jak wy duzo piszecie zanim zdaze przeczytac wszystkie strony nie pamietam co bylo na poczatku hihi wiec wybaczcie jak cos przeocze ;p;p

Roszpunko
gratuluje teraz uwazaj kochana na siebie :*
Ilonko no dzis tescioch piekny mam nadzieje ze ostatni dolek sie nie powtorzy teraz ;p
karolinko Lorelain nikt tu o was kochane nie zapomina nie wolno wa tak myslec nunu
pamela i tam sie imie podoba i nie ma znaczenia czy to ruskie czy jakies inne wole imie Nadia niz Stanislawa ( moj tata chcial by by nosila imie jego zmarlej mamy)hehe
podoba mi się i Nadia i Satasia ...każde ma swój urok :-) ... stasia bylaby orgyginalna;-) ... mój tata chciał żebym miała na imię Olimpia :laugh2:
Lorelain a co dobrego jesz?????????
katrina no i tak ma być !!!!!!!!!! świetnie !!!!!!!!!!!!!
MałaMI daj znać jutro co tam sie dzieje :tak:
piąteczka - o kurcze.......hahaha juz widze minę tego lekarza !!!!!!!:szok::-D no własnie to sie nazywa matczyna intuicja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak: ja tak miałam z małym, tzn od samego początku wiedziałam ze bedzie syn.....nie bralismy innej opcji pod uwagę ,,,,,dziwne ale poważnie !!!!!!!!! A teraz dzwoni mąz i pyta sie jak nasz najmniejszy syn.....to od razu stawiam sie ze to córeczka mamusi tam rośnie !!!!! :-D :-D
Katy jak minął dzien????????????

wcinałam kiełbaski na gorąco, a teraz dorwałam się do paczki mikolajowej :-p:zawstydzona/y: .... ja byłam pewna że będę miała dziewczynkę do 9 miesiąca :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Witam dziewczynki:-) bardzo dawno nie pisałam, ale podczytuję regularnie. U mnie nadal nic, wczoraj przylazła @ i zaczęłam 3 cykl starań...dolinę mam, bo cykl był długi 39 dni i już myślałam, że się udało (choć w tym roku miałam już takie cykle), ale niestety:no:.
Dziś kupiłam termometr i zaczynam od jutra mierzyć tempkę. Testy owu też już mam, a na 15 grudnia umówiłam się do mojej gin i poproszę o monitoring.
Przepraszam, że tak tylko o sobie. Gratuluję zaciążonym Ilonce, Roszpunce, wybaczcie jeśli kogoś pominęłam, a za wszystkie pozostałe trzymam kciuki:happy:
nowe dane do tabelki: cykl starań 3, termin następnej @ ok 7.01.

Ilonka - tak, tylko to spanie to masakra. Jak był mój mąż w domu to mogłam pójść do sypialni i się przespać, a teraz... oczy mi się same zamykają (dosłownie), a Alinka jak tylko to widzi to zaraz do mnie podchodzi i budzi mnie. Nie mam jak się zdrzemnąć.

Karolek :-( no to trzymam kciuki za nowy cykl, ale te cykle masakrycznie dłuuuuuuuuuugie !!!!!!!!!!!!! proszę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katrina- to ja tak miałam wczoraj, strasznie mnie zmożyło ale jak sie położyłam to mały nie dawał mi żyć !!!!!!!!!! wiec mam tylko możliwość w weekendy sie w dzien przespać jak maż jest !!!!!!!!!!
agnes miłego wieczorku skarbie !!!!!!!!!! do jutra :)))))))))))

Silene napisz choć jedno zdanie,!!!!!!!!!!!!!! martwimy sie !!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze godzinka i laba !!!!!!!!!!! ale nocka pewnie nie bedzie taka spokojna przez ten kaszelek małego ......szkoda mi go !!!!!!!!!!!! bede musiała czuwać nad nim dziś !!!!!!!!!

reklama
Ilonka nie wszystkie mam takie długie, najczęściej 35-36 dniowe i owulka jest ale ok 20 dnia, a faza lutealna też długa ok 17 dni chyba. Dlatego zdecydowałam się od tego cyklu mierzyć temperaturę, może łatwiej będzie mi to wszystko ogarnąć.
Mam nadzieję, że jakby co to pomożcie mi z tym wykresem, dużo czytałam o tym, ale jednak to będzie mój pierwszy cykl z mierzeniem tempki :unsure:

Do góry