reklama
Karolekk
Aktywna w BB
Witajcie dziewczynki:-)
Ilonka może kupisz sobie syrop *spam* na przeziębienie dla kobiet w ciąży, swego czasu Katrina o nim pisała. Poczytaj sobie na necie
Roszpunka na skurcze to może no-spa ?? a bez leków to termofor z ciepłą wodą podobno pomaga.
Ja dziś tak się przejęłam tym pierwszym mierzeniem tempki, że obudziłam się 5 min przed budzikiem
Ilonka może kupisz sobie syrop *spam* na przeziębienie dla kobiet w ciąży, swego czasu Katrina o nim pisała. Poczytaj sobie na necie

Roszpunka na skurcze to może no-spa ?? a bez leków to termofor z ciepłą wodą podobno pomaga.
Ja dziś tak się przejęłam tym pierwszym mierzeniem tempki, że obudziłam się 5 min przed budzikiem

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka najlepiej to wziąść nospę na te skurcze
ona jest kotek bezpieczna dla płodu !!!!!!!!!!!
asiczka- witamy, rozgość sie u Nas !!!!!!!!!!!!!
i zycze powodzenia oczywiscie,
pomocyyyyyyyyyyyy- mam chęć na kebaba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 aaaaaaaaa zaraz oszaleje !!!!!!!!!

Karolek ja to juz tak zaprogramowana ze sie przeważnie budze za 5 7
eheh 

asiczka- witamy, rozgość sie u Nas !!!!!!!!!!!!!

pomocyyyyyyyyyyyy- mam chęć na kebaba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 aaaaaaaaa zaraz oszaleje !!!!!!!!!

Karolek ja to juz tak zaprogramowana ze sie przeważnie budze za 5 7
asiczka31
Fanka BB :)
Przegladalam rozne fora ale tu u was tak bardzo pozytywnie i wesolo
juz tu dobrze sie czuje
ja mam do testowania jeszcze jakies 9 dni ,nie moge sie doczekac dwoch kreseczek
w tym miesiacu pomagalam sobie testami owul bo niestety moje cykle sa nie regularne-32-36 roznie to jest..widze ze niektore z was juz sie moga cieszyc
mam nadz ze i ja w miare szybko bede w tym gronie
asiczka, posyłam fluidki ~~~~
ilonka, pielęgniarka z przychodni powiedziała żeby najlepiej nic nie brać póki skurcze są do wytrzymania, a jak będzie źle to najpierw mam się do nich zgłosić. boję się kochana:-( dziś wieczór spędzam na leżąco pod kocykiem.

ilonka, pielęgniarka z przychodni powiedziała żeby najlepiej nic nie brać póki skurcze są do wytrzymania, a jak będzie źle to najpierw mam się do nich zgłosić. boję się kochana:-( dziś wieczór spędzam na leżąco pod kocykiem.
Karolekk
Aktywna w BB
Dziewczynki, jeśli chodzi o no spę, to jakiś czas temu czytałam wypowiedz na temat tego leku.
Poczytajcie sobie Prawda o Nospie - czy ją znacie? - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
nie wiem sama co myśleć
Poczytajcie sobie Prawda o Nospie - czy ją znacie? - Ciąża i poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
nie wiem sama co myśleć

KatyB
Fanka BB :)
Roszpunka najlepiej to wziąść nospę na te skurczeona jest kotek bezpieczna dla płodu !!!!!!!!!!!
asiczka- witamy, rozgość sie u Nas !!!!!!!!!!!!!i zycze powodzenia oczywiscie,
![]()
pomocyyyyyyyyyyyy- mam chęć na kebaba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 aaaaaaaaa zaraz oszaleje !!!!!!!!!![]()
Karolek ja to juz tak zaprogramowana ze sie przeważnie budze za 5 7eheh
![]()
Ilonka ja bym sobie tego kebaba odpuscila. Bo ogladalam kiedys program o tym i wyszlo z kontroli sanepidu ze to jest niezdrowe i bardzo niebezpieczne jedzenie. Z tego wzgledu ze oni nie podgrzewaja tego miesa caly czas, tylko grzeja i wylaczaja i tak w kolko co powoduje namnazanie sie bakterii
Ot taka mala porcyjka info co byscie sie obie z corcia zle nie czuly

Witam nowa staraczke Asiczke :-)
reklama
Podziel się: