reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Ilonka może kupisz sobie syrop *spam* na przeziębienie dla kobiet w ciąży, swego czasu Katrina o nim pisała. Poczytaj sobie na necie:happy2:
Roszpunka na skurcze to może no-spa ?? a bez leków to termofor z ciepłą wodą podobno pomaga.
Ja dziś tak się przejęłam tym pierwszym mierzeniem tempki, że obudziłam się 5 min przed budzikiem:-D

Roszpunka najlepiej to wziąść nospę na te skurcze :tak: ona jest kotek bezpieczna dla płodu !!!!!!!!!!!
asiczka- witamy, rozgość sie u Nas !!!!!!!!!!!!! :) i zycze powodzenia oczywiscie, :-D

pomocyyyyyyyyyyyy- mam chęć na kebaba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 aaaaaaaaa zaraz oszaleje !!!!!!!!!:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:

Karolek ja to juz tak zaprogramowana ze sie przeważnie budze za 5 7 :)eheh :)

Przegladalam rozne fora ale tu u was tak bardzo pozytywnie i wesolo:)juz tu dobrze sie czuje:)ja mam do testowania jeszcze jakies 9 dni ,nie moge sie doczekac dwoch kreseczek:)w tym miesiacu pomagalam sobie testami owul bo niestety moje cykle sa nie regularne-32-36 roznie to jest..widze ze niektore z was juz sie moga cieszyc:)mam nadz ze i ja w miare szybko bede w tym gronie:)

asiczka, posyłam fluidki ~~~~:-D
ilonka, pielęgniarka z przychodni powiedziała żeby najlepiej nic nie brać póki skurcze są do wytrzymania, a jak będzie źle to najpierw mam się do nich zgłosić. boję się kochana:-( dziś wieczór spędzam na leżąco pod kocykiem.

Roszpunka najlepiej to wziąść nospę na te skurcze :tak: ona jest kotek bezpieczna dla płodu !!!!!!!!!!!
asiczka- witamy, rozgość sie u Nas !!!!!!!!!!!!! :) i zycze powodzenia oczywiscie, :-D

pomocyyyyyyyyyyyy- mam chęć na kebaba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 aaaaaaaaa zaraz oszaleje !!!!!!!!!:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:

Karolek ja to juz tak zaprogramowana ze sie przeważnie budze za 5 7 :)eheh :)

Ilonka ja bym sobie tego kebaba odpuscila. Bo ogladalam kiedys program o tym i wyszlo z kontroli sanepidu ze to jest niezdrowe i bardzo niebezpieczne jedzenie. Z tego wzgledu ze oni nie podgrzewaja tego miesa caly czas, tylko grzeja i wylaczaja i tak w kolko co powoduje namnazanie sie bakterii

Ot taka mala porcyjka info co byscie sie obie z corcia zle nie czuly
Witam nowa staraczke Asiczke :-)

he he he no napewno sama to uwielbiam (lam) ale od tamtego czasu odrzucilo mnie.....tak jak i od hamburgerow i takich innych fast foodow
Ale widzisz Ilonka niestety zawsze lubimy to co jest zakazane ....:sorry:

reklama
Do góry