reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

kochana dobrze ze coś juz czuć, z czasem bedą wyrazne te smyrnięcia :-D
madlen a TY jak tam??????? co słychać ????????? opowiadaj :)

reklama
kochana a no nie ma...... bedzie wieczorem dopiero !!!!! i znów jedna niedziela i potem znów sami :-( ehhh.....!!!!!!!!!!!
i tak sobie siedzimy sami......pogoda do bani , ciemno, szaro, pada, aż się nic nie chce,,,,,ale dziś lecniu****ę bo obiad mam, posprzatałam juz , tylko pranie wstawie :) ale chętnie poszłabym spać....bo ledwo siedzę !!!!!!!! :-(
a TY pewnie nachajcowałaś w kominku i sie grzejesz co ????????:)))))

Dziendoberek :-)
Jak to milo wstac z rana i zobaczyc takie piekne zdjecie z dwoma krechami ...no Roszpunka teraz to juz pelnoprawne GRATULACJE...tescior piekny i krecha jaka mocna

Losiczka
mam nadzieje ze to nie torbiel czy inne cholerstwo a piekna fasoleczka ktora poprostu daje o sobie znac.....tak czy inaczej szybko nas tu informuj co i jak :blink:
Ilonka to fajnie ze lepiej sie czujesz....szkoda ze Jasiu jeszcze sie meczy.....oby mu szybko przeszlo:tak:. Ja z mojego dziecinstwa bardzo wyraznie pamietam moje uporczywe kaszle....jak sie okazalo mam uczulenie na pierz (chyba tak sie pisze) i wlasnie tak mnie harkusilo w okresie zimowym kiedy powietrze suche a w domu pierzyny ze ledwo czlowieka bylo widac !!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Madlen kochana jak sie miewasz napisz co tam u ciebie chociaz tak z grubsza ;-)
Anaber biedaczko wiem jak sie czujesz bo sama tulilam kibelek bardziej niz meza!!!!!:-D
A moze zlapalas jakas grype zoladkowa w miedzyczasie???

Ja tez dzisiaj leniu****e, wczoraj posprzatalam i poprasowalam tylko mnie czeka robienie kluseczkow slaskich z mieskiem i sosem do tego czerwona kapusta

Zzagubiona nie mow ze masz kominek ???? Uuuuuu tak ci zazdroszcze zanim ja zasiade kolo swojego to jeszcze troche czasu uplynie .....ale ktosiek ma fajnie :tak:

Katy a no mam ale nie ma czego zazdroscic wcale tak pieknie nie jest po godzinie palenia nie widac juz ognia bo szyba czarna ( nie wiem ile by musial wklad kosztowac by byla czysta) do tego przez caly okres grzewczy pelno kurzu i popiolu nie wazne ile bys sprzatala, gdyby nie to ze drewno tansze niz gaz to komiek wcale fajny nie jest no chyba ze chcesz tylko dla nastroju to lepiej bio kominek

http://allegro.pl/biokominek-globmetal-900x400-super-plaski-12cm-i1967687935.html

Zzagubiona dobrze posluchac rad kogos kto juz to uzytkuje bo my jestesmy na etapie robienia tynkow na wiosne tak ze mam jeszcze czas na zmiany:tak:
Ps szczerze to nawet nie wiedzialam ze sa ekokominki :szok: dzieki bardzo fajny :tak:

jezeli nie chcecie ogrzewac domu kominkiem to nie polecam tradycyjnych jezeli chcecie to jak najbardziej bo cieplo daja ale musicie dobrego specjaliste wybrac by dobrze wam doradzil rozprowadzenie najlepiej z plaszczem wodnym robic. A jezeli zalezy wam tylko by ladnie wygladalo i nastroj dawalo to tylko bio bo z normalnym to zabardzo nie poogladacie plomieni hehe

Planujemy ogrzewanie podlogowe w pokoju goscinnym , jadalni i lazience....no i korytarz a sypialnie zwykle kaloryferki bo nie zalecaja podlogowego w sypialniach. A kominek ma byc chyba raczej ozdobny chociaz milo by bylo czuc cieplo z kominka siedzac na fotelu przy choince z ksiazka w reku i lampka wina hmmmm rozmazylam sie :tak:

Ps uciekam na chwilke do sklepu po odswierzacz, chusteczki itp.

reklama
katy to tylko moje zdanie wiec najlepiej jak wieksza ilosc osob popytasz majaca kominki ja tez uciekam na zakupy bd pozniej

Do góry