reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piateczko kase wyslalam w czwartek tzn sasiadka wtajemniczona w piatek chyba o 11 dostalam od niej wiadomosc ze dostali kase i wyslali wiec licze ze dzisiaj przyjda

karolcia wiesz przeciez ze ta moja ciaza jakby co to przeciez z zaskoczenia miala byc wiec musze udac zaskoczenie no nie ???:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
losiczka ja na szczęście zapłaciłam na poczcie:-) więc nie tak szybko- maila jeszcze nie dostałam- więc właściwie to dobrze wyszło- bo skuszę się na bank- mimo tego,że teraz udaję twardą

NO JA SIE CIESZE BARDZO ZE W PIATEK NIE PRZYSZLY BO JUZ PEWNIE POLOWY BY NIE BYLO TO Z JEDNEJ STRONY Z DRUGIEJ TO DOPUKI NIE ZROBISZ SIKANCA MYSLISZ ZE MOZE JESTES W CIAZY :sorry::sorry::sorry:

a no właśnie losiczko nie wiadomo co gorsze- łudzenie się nadzieją, czy rozczarowanie jak z testu dupa. ech.........

losiczka do Ciebie dziś na pewno dojdą :) wiec siknij gdzie kolwiek i daj znać !!!!!!!:)
bobo- mnie tez sie wydaje ze zagubiona ma rację, za wcześno aby dziecko weszło CI aż pod żebra jest za małe i za nisko !!!!!!!!
piąteczka a to żeś TY przechytrzyłaś samą siebie cwaniaro !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
zagubiona kochana jak tez siedzę jak na szpilkach dziś a co bedzie jutro /???????:szok: kurcze mam nadzieje ze zobacze juz pęcherzyk !!!!!!!!!!!!!!!!! OBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro moje maleństwo bedzie miec 3 tyg, wiec myślę ze juz coś jest.....hmmmmmm.....sama nie wiem !!!!!! ale może nie bede sie nastawiać lepiej !!!!!!!!

pamela, w środę idę na pierwszą wizytę. nie wiem czy coś będzie widać, ale przynajmniej dostanę jakieś suplementy.
karolina, dostaniesz w dupkę!! robiłyśmy wcześniej ale o czułości 10 i u mnie była taka blada że trzeba było się przypatrywać, a na takim 25 nic by nie wyszło!

Z objawów to brzuszek już mało pobolewa, chyba że się zdenerwuję albo szybko idę. Zderzaki podobno też mi urosły.:-D Nie bolą bardzo, ból promieniuje od sutków tylko.

Teraz mnie bierze jakieś przeziębienie. Gardło coraz bardziej drapie. W dodatku dostałam jakiegoś zapalenia w okolicach intymnych i muszę czekać do środy aż pójdę do lekarza. :-( Mam nadzieję, że z fasolinką wszystko będzie dobrze. :-(Dziś kupię tylko tantum rosa i postaram się przeboleć.
Dziś bachory w szkole mnie wyprowadziły z równowagi, a jeszcze muszę wrócić do pracy bo mam konsultacje z rodzicami. Więc zaraz po powrocie zaserwuję sobie mega dawkę czosnku i do łóżka. A teraz tylko herbatka z miodem i cytryną.

Musicie szybko fasolkować bo jęzor mam już do ziemi prawie od tego gonienia!!;-)

Ilonka mój teścior mnie zadowolił więc dziś nie robiłam. Tak czy siak w środę się dowiem wszystkiego. M też stwierdził, żebym poczekała:-)

Ostatnia edycja:
qrcze piąteczko kombinowanie w stylu Losiczki niemal... :)

Losiczko- sikaj gdziekolwiek i daj szybko znać, choć ja i tak wiem co nam napiszesz :)

Roszpunko- biedaczku musisz tak gonić i gonić aż w koncu dopadniesz którąś... :) Losiczka może dzisiaj już Cię wyręczy... :)

a co do mojego testowania- hihihi... wszystko się zgadza, macie absolutnie rację, ale ja mam przeczucie, a właściwie brak by mogła to być ciążą- hahaha :) więc gwałty na mężu jak nic. :)

Dzienboberek
Losiczka
wez nasikaj w domu, nawet jak sie goscie zwala a bys plakala z takiego czy innego powodu to powiedz ze sie duzym paluchem o wanne uderzylas :-D:-D:-D a przeciez to cholernie boli ja zawsze rycze :tak:

A swoja droga ta napoleonka i sledzic???? :rofl2::happy::rofl2:
Karolinka ja to sie czuje jak ostatnia sprawiedliwa :tak: zloje dupsko komu trzeba.....ale kto moj zloji jak nabroje???? Szukam chetnych!!!!!:-)
Bobo mdlosci to cholerstwo ale przynajmniej wiesz ze to czas ciazy daj znac jak ci wizyta poszla ;-)
Ilonka a ty nie swiruj, po testach widzialaz se beta dobrze przyrasta wiec o co kaman???? Bedzie dobrze, innej opcji nie ma!!!!:tak::tak::tak:
Justyna to trzymam&&&&&&;-)

roszpunka i ja sądzę , że losiczka Cię zaraz wyręczy- a zaraz za nia ja zapisuje się w kolejce do berka:-)

karolinka, ilonka sama z siebie jestem dumna, ze tak mi się udało oszukać moją głupotę i niecierpliwość hi hi. a swoją drogą- to, że acony do apteki nie dotarły, to też dziwny zbieg okoliczności. może to znak, że miałam czekać na te szczęśliwe???????

wiem, że o tej porze się nie liczy, ale u mnie tempka na dole wciąż 37,7.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry