pamela, w środę idę na pierwszą wizytę. nie wiem czy coś będzie widać, ale przynajmniej dostanę jakieś suplementy.
karolina, dostaniesz w dupkę!! robiłyśmy wcześniej ale o czułości 10 i u mnie była taka blada że trzeba było się przypatrywać, a na takim 25 nic by nie wyszło!
Z objawów to brzuszek już mało pobolewa, chyba że się zdenerwuję albo szybko idę. Zderzaki podobno też mi urosły.

Nie bolą bardzo, ból promieniuje od sutków tylko.
Teraz mnie bierze jakieś przeziębienie. Gardło coraz bardziej drapie. W dodatku dostałam jakiegoś zapalenia w okolicach intymnych i muszę czekać do środy aż pójdę do lekarza. :-( Mam nadzieję, że z fasolinką wszystko będzie dobrze. :-(Dziś kupię tylko tantum rosa i postaram się przeboleć.
Dziś bachory w szkole mnie wyprowadziły z równowagi, a jeszcze muszę wrócić do pracy bo mam konsultacje z rodzicami. Więc zaraz po powrocie zaserwuję sobie mega dawkę czosnku i do łóżka. A teraz tylko herbatka z miodem i cytryną.
Musicie szybko fasolkować bo jęzor mam już do ziemi prawie od tego gonienia!!;-)
Ilonka mój teścior mnie zadowolił więc dziś nie robiłam. Tak czy siak w środę się dowiem wszystkiego. M też stwierdził, żebym poczekała:-)