Jak dla mnie to dziewczynka Liliana i o córeczce marze... i nawet jak śnie o dzieciach to zawsze o dziewczynce... może dlatego, że sama mam tylko siostrę i nie wiem jak wychować chłopca... bałabym się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas Hania odpada w sumie bo córa szwagra ma córęczkę o tym imieniu, ale mnie sie podoba osobiście bardzo
no a cykle niestety jak nie trzeba to sie wydłużają , ja miałam zawsze 28 dniowe a teraz mi sie przez ostatnie 2 cykle wydłużyły do 31 dni
najgorzej w sumie do tej owulki jest potem juz sie żyję tymi myślami ze może.....
no ale do tego czasu aż trzeba bedzie sie zdecydować jeszcze ho,ho !!!!!!!!!!!!

........wiec kto wie jesli chcesz miec lobuziare to pomysl.....kochana....pomysl......