reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

Jak dla mnie to dziewczynka Liliana i o córeczce marze... i nawet jak śnie o dzieciach to zawsze o dziewczynce... może dlatego, że sama mam tylko siostrę i nie wiem jak wychować chłopca... bałabym się

reklama
agniesia podoba mi sie Ksawery :tak: u nas Hania odpada w sumie bo córa szwagra ma córęczkę o tym imieniu, ale mnie sie podoba osobiście bardzo :) kochana niedługo bedziesz miała komu dac imie -zobaczysz !!!!!!! skoro mnie sie udało a mąz weekendowy to i Tobie sie uda :)
agnes- a kysz dolinko, ale mogę sobie wyobraźić ze smutne jest to....ale pomyśl ze to wszystko jeszzcze przed Tobą :tak: no a cykle niestety jak nie trzeba to sie wydłużają , ja miałam zawsze 28 dniowe a teraz mi sie przez ostatnie 2 cykle wydłużyły do 31 dni:crazy: najgorzej w sumie do tej owulki jest potem juz sie żyję tymi myślami ze może.....:-D

kurcze jak coś to bedziemy miec naprawdę problem z imieniem dla synka. ... :szok: no ale do tego czasu aż trzeba bedzie sie zdecydować jeszcze ho,ho !!!!!!!!!!!!

Nika jeśli chodzi o mojego męża to też nie było łatwo go namówić bo on nie mógł zrozumieć, że ciąża trwa 9 miesięcy i zanim maleństwo się urodzi jeszcze trochę minie a mu wydawało się, że to będzie lada moment... zależało mu jeszcze na tym, żebym skończyła studia przed porodem... ale ja mam inny plan i go przekonałam :)

No wiec tak czy tak ten listonosz ma juz przechlapane....... Piateczka skop mu dupsko jutro
Kiler go zlatwi......memory 5........i wszystko jasne :-D

Fajnie ze mamy kolejne staraczki witajcie Nika i Lovemenow
Agniesia juz wczesniej miala ci napisac ze masz w domu malego przystojniaka....ale bedzie lachony wyrywal fiu fiu fiu
Ilonka u mojego brata jest Zuzia i powiem ci ze niezla z niej Baciarzyca ........wiec kto wie jesli chcesz miec lobuziare to pomysl.....kochana....pomysl......
Agnes ja cie bardzo dobrze rozumiem sama jestem zaesze tylko ciotka i mam tego dosc......chociaz moj chrzesniak czasami mowi ze jestem jego mama......a potem dodaje chrzestna

ja tez znam mala Zuzie i dreszcze mnie przechodza taki z niej "ANIOLEK" lac woda polewac i patrzec czy zyje jak to moja mama mawia ;pp

KatyB dziękuje w imieniu moim i mojego przystojniaka:************Masz racje,lachony to on już wyrywa, co jakiś czas mi mały gizd wspomina,że najwyższ pora żeby na imprezkę poszedł a ja no to jaką?a on no jak to mamo no na dziewczyny....jak na dziewczyny synu???Mamuś no poderwać jakąś....Ale synku jak chcesz poderwać dziewczynę:a on na to...no mamo tak samo jak ciebie tata:-) I takich dyskusji mamy na pęczki,z niego taki zawadiaka,lubi się stroić i ostatnio jak kupiłam mu nową kurtke i szliśmy na zakupy szedł wyprostowany,więc ja go pytam czy coś go boli a on: Mami ciiii, a patrzą na mnie jakieś dziewczyny:-) Właśnie małżonek zadzwonił i mówi,że robi mi niespodziankę,że wraca dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hurraaaaaaaaaa,będzie sex:))))))))))))))))buziam
Jak Igo był mały mierzyłam w pupce,a od 2 lat pod paszką....ja mam termometr elektroniczny,szybki pomiar i spokój:)))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Piateczka jak twoje dzieciaczki maja na imie???

Ja mam na imie Kasia ale tato zawsze mi mowil....ej Magda

Agniesia no to niezly z niego amancik
Kurcze takie teksty w tym wieku????? Po kim on to ma ????

Ostatnia edycja:
Do góry