reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

katy piękne- jesli o mnie chodzi to wybrałabym pierwsze- bo te kolejne wydaja mi się , za bogate- i trudno później z czyms na szyję to raz- a dwa, że trzyma się później w szufladzie na szczególne okazje. no ale Ty lepiej znasz swoja mamę

reklama
a termometr mam do ucha i nie narzekam- maluchy się drą no i w nocy wygoda bo nie trzeba dziecka budzić, żeby sprawdzić co i jak

ja bratowej do bliźniaków kupiłam taki bezdotykowy do czoła. przykładasz na 5 sek i po sprawie. do ucha są tez fajne tak jak mówi piateczka.

no ale jak zwykły to u takiego malucha najłatwiej w pupie zmierzyć a ta franca patrzy na mnie jak na kosmitę. i jeszcze trzaska drzwiami. niektórzy ludzie przychodzą do apteki i są tacy wredni. ja nie mówię że wiem wszystko ale czasem ludzie przychodzą i uważają że są nie wiadomo kim a ty tam jesteś po to aby stać i ładnie wyglądać. czasem ręce opadają. chce już do domu a jeszcze 0,5 godz. :wściekła/y:

oto mój gwiazdor na bilbordzie,później dam resztę,bo mi neta przycina,dziewczyny u Was też tak wieje....

Załączniki

• DSC00062.jpg
    DSC00062.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 42
Hej,
codziennie zajmuje mi godzinę nadrobienie was :sorry::eek:

piąteczka - to jak tam idzie ten listonosz czy nie ? :-D:-D:-D:-D:-D:-D .... do jutra dojdzie już na 100% :happy:

jeśli chodzi o termometry to ja mierzę Matiemu zwykłym elektronicznym pod paszką. Miałam termometr do czola lub ucha i on był nie teges...a też był drogi.

Ilonka - wiesz judo to Mati sam sobie nie wymyślił bo nawet nie wiedział że takie coś jest, ale ja mu pokazałam o co w tym chodzi, poszliśmy mu pokazać dzieci na takich zajęciach, przywitał się z trenerem i sam podjął decyzje czy też by tak chciał czy nie. Jeśli mu się odwidzi to go zmuszać nie będę, ale chcę żeby miał jakiś sport.

Agniesia - szkoda że takie małe to zdjęcie bo pysiola dziecka nie widać ;-)

Katy - mi się najbardziej podoba chyba nr 1 :tak:

losiczka - kurczę strasznie mi przykro że jednak przylazła ta okropna @ ... szkoda że robisz przerwę w tym miesiącu .... no chociaż znając dziewczyny to jeszcze cię pewnei przekabacą :laugh2:

wszystkie wymienione imiona dla potencjalnych pociech bardzo ładne :-)

a ja nadal mega przeziębiona...kinol zatkany i w związku z tym z wczorajszych przytulanek nici :-( mam nadzieję że dzisiaj coś wyjdzie, chcialams się wcześniej położyć ale przypomniało mi się że dzisiaj jest final Top model :sorry:
Kurcze blade nie ma u mnie w aptece testów owulacyjnych :angry:

aha no i witam wszystkie nowe staraczki .... bardzo fajnie że nam się tak grupa powiększa i też mi się wydaję że nasz wątek staraczkowy jest najlepszy! hihi

reklama
Do góry