Hej,
codziennie zajmuje mi godzinę nadrobienie was

piąteczka - to jak tam idzie ten listonosz czy nie ?

.... do jutra dojdzie już na 100%
jeśli chodzi o termometry to ja mierzę Matiemu zwykłym elektronicznym pod paszką. Miałam termometr do czola lub ucha i on był nie teges...a też był drogi.
Ilonka - wiesz judo to Mati sam sobie nie wymyślił bo nawet nie wiedział że takie coś jest, ale ja mu pokazałam o co w tym chodzi, poszliśmy mu pokazać dzieci na takich zajęciach, przywitał się z trenerem i sam podjął decyzje czy też by tak chciał czy nie. Jeśli mu się odwidzi to go zmuszać nie będę, ale chcę żeby miał jakiś sport.
Agniesia - szkoda że takie małe to zdjęcie bo pysiola dziecka nie widać ;-)
Katy - mi się najbardziej podoba chyba nr 1
losiczka - kurczę strasznie mi przykro że jednak przylazła ta okropna @ ... szkoda że robisz przerwę w tym miesiącu .... no chociaż znając dziewczyny to jeszcze cię pewnei przekabacą
wszystkie wymienione imiona dla potencjalnych pociech bardzo ładne :-)
a ja nadal mega przeziębiona...kinol zatkany i w związku z tym z wczorajszych przytulanek nici :-( mam nadzieję że dzisiaj coś wyjdzie, chcialams się wcześniej położyć ale przypomniało mi się że dzisiaj jest final Top model

Kurcze blade nie ma u mnie w aptece testów owulacyjnych
aha no i witam wszystkie nowe staraczki .... bardzo fajnie że nam się tak grupa powiększa i też mi się wydaję że nasz wątek staraczkowy jest najlepszy! hihi