reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
agnes - ja mam termometr, którym się mierzy temp. w uchu - trwa to może 2 sekundy i mała nigdy nie robiła mi z tym problemów,

piąteczka - ale Magda czy Magdalena??? moja ma Magdalena i Alina, a chłopczykowi chciałam dać Jakub... ale póki co nie było mi to dane.

agniesia ahhhhh jak bym chciała aby mój łobuz takie teksty nam rzucał :laugh2: wow, no to bedziemy kochana dziś razem miec towarzystwo w nocy :-p ehhhhh ale my to grzecznie sobie pójdziemy lulu a Wy bedziecie szaleć :-D
Ja mierzę jeszcze w tyłku choć ostatnio nie było potrzeby , ale zawsze sie darcie, pod paszką nie mam szans bo jeszcze bardziej sie wydziera :szok: w moim wypadku wchodzi w grę tylko ten do ucha termometr !!!!!!!!!!!

KatyB po tacie kochana i po teściu,bo obaj dobrze czują się wtowarzystwie kobiet......:-) Igor jako mniejsze dzicko był modelem w firmie odzieżowej DADAK, w Polsce są bilbordy z jego zdjęciem,auta firmowe też były oklejony pyszczkiem mojej pociechu, a w Bielsku na siedzibie firmy był ogromny billbor z moim amancikiem....ehhh byłam mamą małej gwiazdy,teraz już za duzy na takie foty,ale mam katalogi i plakaty z moim urwisem:)))))))))0a co tak się pochwaliłm:-D

Ilonko nawet nie będziesz wiedziała kiedy a Jasinek będzie mówił jak najęty,aż czasami z utęsknieniem wspomnisz chwile ciszy i spokoju:-DA tak serio to dzieciaki są takie rozbrajające z tą swoją szczerością bezpośredniością ja moim Igo mogę pisać,bo ciągle mamy jakieś przygody z tym jego niewyparzonym pyszczkiem:)))))))))))Tak dorwę się dzisiaj do męża,bo skoro ten sluz taki przeźroczystawy to żeby szansy nie stracić ewentualnie:))))))))))))))))

dziewczyny pytam o te termometry bo może ja jakaś zacofana jestem. pracuję w aptece i może o czymś nie wiem.

wkurzyłam się przed chwila tylko.
przychodzi taka franca że chce termometr rtęciowy kupić. dla dziecka 9 miesięcy. no to ja jej grzecznie że nie ma już rtęciowych ze są wycofane ze wzg. na szkodliwość rtęci. no to ona a jakie Pani ma.

no to mówię że teraz tylko elektroniczne albo alkoholowe ale tych nie polecam bo mieliśmy dużo reklamacji i juz nawet ich nie sprowadzamy.

pokazuję bezdotykowe do czoła lub ucha to ta ze taki to ona ma. kupiła za 150zł i jest do d....

no to pokazuję elektroniczne zwykłe. a ta że musi sprawdzić. chwyta w dłoń i czeka bóg wie na co. ja jej że tak nie zmierzy. że zalecają producenci pod pacha lub rektalnie.i u dziecka tak najlepiej. to ta się pyta jak to? no mówię że w pupie. a ta na mnie jak na wariatkę patrzy i ze ona tak nie zrobi i trzaska drzwiami i wychodzi. no jakaś popierniczona kobita.

Dziewczynki szukam prezentu dla mamy Od taty na ta 40ta rocznice....
i znalazlam cos takiego F.HINDS - Jewellery - Gold and Silver Jewellery - Earrings - 9ct White And Rose Gold Pink And White Cubic Zirconia Knot Earrings 6mm - 072745

czy moze te ladniejszeF.HINDS - Jewellery - Gold and Silver Jewellery - Earrings - 9ct Three Colour Gold Cubic Zirconia Knot Earrings 9mm - 074622

albo cos takiego F.HINDS - Jewellery - Gold and Silver Jewellery - Earrings - 9ct Three Colour Gold Half Hoop Earrings 16mm - 074975

Ps Agnes podobna sa jeszcze takie ktore sie przyklada dziecku do czolaw formie plasterka

Agniesia to wrzucaj nam tu jakies zdjecie....masz????

Ostatnia edycja:
reklama
Agnes kurka z termometrem to i ja mam problem....Żadne nie są na tyle prawdziwe co rtęciowe.mam taki ale Kacper nie da mi zmierzyć temperatury....A bezdotykowe nie wiem na ile są skuteczne...mamy dotkowy ale chyba jest nie teges..

Katy kurcze to zależy...od ucha. Mi się podobają pierwsze i drugie.

Do góry