reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

DUPA! DUPA! DUPA! PRZEZ DUŻE D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZACZĘŁAM PLAMIĆ- TAK WIĘC LISTONOSZ JUŻ SIĘ SPIESZYĆ NIE MUSI
su01101040103mq3.gif

reklama
A wlasnie wczesniej mialam jeszcze was zapytac bo chyba jestescie szperaczkami bardziej doswiadczonymi niz ja:-D. Od kilku dni prowadze samo kontrole szyjki i kurde juz nie kumam nic :eek:
Mam wrazenie ze ledwo tam dosiegam, czy moze mam paluszki za krotkie??? Wydaje mi sie ze mam bardziej na prawo niz na wprost i ciagle twarda a sluz zaczyna sie robic ladny wiec i powinna sie otwierac

Lorelain wlasnie o nich mysle bo ma juz pierscionek z takimi oczkami :-)

Piateczka ale moze to tylko plamienie bo w koncu to termin spodziewanej @ ale nie koniecznie musi sie rozkrecic :tak:

Ostatnia edycja:
Bobofrutek tak mi strasznie przykro. Czemu to jest takie niesprawiedliwe????!!!! Ja nie jestem taka silna, podziwiam cię kochana.:-:)-:)-(

love, nika witajcie i czujcie się jak u siebie.:tak:

piąteczka, tak mi przykro :-( ile jeszcze będę musiała tak gonić i gonić??!! To chyba dlatego, że wolno biegam. Od podstawówki tak miałam :laugh2: Ale za to na długie dystanse byłam dobra. Mam nadzieję, że ten tutaj nie będzie dużo dłuższy:sorry:

dzisiaj zaczyna mnie pobolewac brzusio tak jak na @..:no::no:ale mam nadzieje ze to jednak nie to..mierzylam dzis temperature i idzie do gory 37,4,cykle mam tak ok 34 dni,teraz jestem w 28 dniu cyklu,czy myslicie ze ten wzrost temp moze o czyms swiadczyc?ja to juz sobie chyba wkrecam,chociaz w tym cyklu naprawde wyluzowalam i dopiero teraz gdy czuje ze sie okaze -zaczynam sie stresowac.

Piąteczko wdech wydech wdech wydech i sprawdź jeszcze raz majciorki....być moze to tylko taki śluz podbarqiona a nie ciocia,przecież wcale z tego potopu nie musi być&&&&&&&&&&&&&&&&trzymam kciuki co by fałszywy alarm to był....buziak
Dziewczynki spokojnie już wkrótce powklejam pyszczka mojego ukochańca:)

Asiczka31 - spoko wyrobisz się

Piąteczka - o kurcze :-( przytulam ... a może trzeba wypróbować następnym razem inną metodę ... staraliście się w owulację czy na dziewczynkę?

roszpunka - oficjalne gratulacje małej fasolinki :-)

asiczka - nie wiem co to oznacza, ale myśl że to dobrze...grunt to pozytywne myślenie

Kto łapie, kto łapie?

reklama
Do góry