reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Kochane zmykam,bo zaraz mężuś wraca i młodego trzeba do spania wysłać,co by rodzicom nie przeszkadzał;-)buziaczki kochane,dobrej nocki i kolorowych koszmarków do juterka:***********

Lorelain, ale u ciebie ten cykl szybko mija! Dopiero co pisałaś, że do 10,5 dnia przytulanki, a tu już widzę następne.:-) Może spróbuj wydłużyć troszkę czas, ale może nie do samej owu i będzie córcia. No chyba, że chcesz być jak Kożuchowska i Karolak:happy:

Lorelain najpierw było bez antybiotyku...Pogarszało się więc dostał. Niestety za krótko i znów się nasiliło.Wymaz-gronkowiec.Kolejny antybiotyk....PO kilku dniach angina....Teraz niby grzybica...Sama nie wiem...Chyba jutro pójdziemy do innego pediatry...

ASICZKA I AGNIESIA ale nas jest na 13-ego do testowania :-) dla mnie dotad 13 byla bardzo szczesliwa oby byla i tym razem - choc narazie zero objawow, nul, nan, niciewo, a jak jest u Was?
PIATECZKO to ja sie doloze zeby dokopac temu roznosicielowi listow, bo co chwilke robilam przerwe w pracy by poczytac ze zasikalas wszystkie testy na II a tu taka kicha, a plamienie wcale nie oznacza @ ja tak mialam z synkiem i bylam pewna ze juz po ptokach a tu taka niespodzianka.

BOBOFRUTEK tule moooooocnoooooooooooooooooo choc wiem ze to niewiele
Witam nowe staraczki WELCOME

reklama
Do góry