reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczka - no tak mi wynika z moich notatek w kalendarzyku, bo następne bobosexy były już dwa dni po owu, więc raczej odpada... sama byłam trochę zaskoczona, ale świadczy to o tym, że "stary człowiek i może"...

jak patrze na mojego męża i nasza córcię i te ich długie szczupłe nogi.... to już wiem po kim mała je ma...

reklama
Fiu fiu fiu lecimy troche w fantazje?????? Sorki Katrina.:sorry:....ale przeciez nic nie stoi na przeszkodzie :tak:.....bierz faceta a tlumacz sie jak by co hormonami

Piateczka wiem wiem...facet w mundurze z jedrna dupcia.....normalnie wisienka na torcie:-D.
Moj byl w Marynarce Wojennej za moich czasow wiec troche tego tematu liznelam doslownie i w przenosni............................ale ze mnie swintucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy - no pewnie, że sobie wezmę ,a co??? tylko wiesz ja to bym najchętniej teraz tak i kilka razy, a on bidulek rano musi wstać i bez sił będzie... zresztą mi się tak pozmieniało po 30-stce, że mi się CHCE i CHCE i co??? przecież go nie zamęczę

piąteczka - nio.... jak tak śpi czasami tyłem obrócony... to ma szczęście, że to on jest facetem, a nie ja... hihi, zawsze na dobranoc musze go trochę po nich pogłaskac i pomiętolić...

az mi sie w glowie kreci:eek::rofl2::eek: od tych "smakowitosci" he he he he Katrina po 30tce powiadasz??????.....Czyli ja sie podpinam :tak:
Piateczka moj tez dlugonogi, a ja jak panczenistka :baffled:

katy farciaro- marynarze mają chyba najładniejsze- ojć! mundury oczywiście:sorry:

katrina a niech się męczy. a co. chciał to ma hi hi. ja tak miałam w ciązy z dziewczynami- tylko na mnie spojrzał i juz robota była gotowa. z chłopakami wręcz odwrotnie

Oj powiem ci ze TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie raz mnie na to wzial :-D:-D:-D
Piateczko i co humorek troszke lepszy????????

Katy - no tak gdzieś jak miałam 33 dokładnie, to mi się potrzeby zwiększyły, nabrałam jakiejś takiej pewności siebie, zmieniłam nieco styl ubierania (na bardziej odważny), ale i figura temu sprzyjała... teraz po ciąży mam zamiar podjąć próby powrotu "do okresu świetności", bo trochę mnie męczą moje nadprogramowe kilogramy, a nie chciałam się katować przed planowaną ciążą.
Ale potwierdzam, że prawda jest, że nasze kobiece potrzeby z wiekiem wzrastają - w przeciwieństwie do męskich...

piąteczka - teraz mogę zwalić na ciążę, a potem na co????

reklama
no rzeczywiście - same ciasteczka- mniam

ja tam należę do średnich- 164 cm, za to m 189- na kazde buty mogę sobie pozwolić dzięki temu

a z tym seksem po 30 to święta prawda- kiedyś jak mi koleżanki to mówiły to sie śmiałam- dopóki się nie przekonałam na własnej d....... to znaczy skórze, to nie wierzyłam

Do góry