Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kochane wczoraj po prostu przespałam pół dnia,padłam na kanapie i koniec,dopieromój syncio zaczął na mnie eksperymentować to się przebudziłamposłuchałam listy trójki i spowrotem nyny, a cycuchy bolą.....teraz ciekawe na co;-)Mam dzisiaj ambitny plan umys okna,ale zobaczymy czy się zmobilizuje....pisałyście o studiach,ja skończyłam 2 zupełnie nie życiowe kierunki ale za to dobrze się w nich czułam, skończyłam politologię a od tygodnia jestem magistrem stosusunkó międzynarodowych,specjalizacja administracja urzędnicza

nie wspomne juz o ciazach bezobjawowych. Nie zamartwiaj sie tak kochanie bo z tego zamartwiania moga wyjsc klopoty a nie z braku objawow. Przeciez te wszystkie objawy to sprawka hormonow napewno jeszcze bedziesz nam tu nie raz pisac jak cie od nabialu odrzuca albo maz lecial po lody w nocy do calodobowego ...albo to twoja glowa tak nakreca organizm ze nie czujesz tych objawow. Pamietasz po wizycie od razu poczulas objawy bo sie okazalo ze wszystko dobrze. Moze tym razem nie czujesz bo sie tak strasznie zamartwiasz???