reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Jejku jak tu dzisiaj cicho,czyzby boboseksy jakies:szok::-D:szok::-Dcos mnie zaczynaja cycochy bolec:baffled:brzuch tak jakby mniej,najwiecej czuje go w pracy jak wracam do domu to jakos przechodzi..dzisiaj 31 dzien cyklu..jeszcze kilka dni i sie okaze...agniesia przesyla fluidki wiec kto wie..:-D

to ktora nastepna testuje????

dziewczyny a jak wkleic swoj wykes?moze ktoras rzucilaby okiem co i jak u mnie bo ja nie lapie czy dobrze zaznaczam :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
miałam dziś taka ochotę na kluski (szare, siwe, kładzione, itd.), ze musiałam je zrobić, tylko paluchy sobie pokaleczyłam wrrrrr

Katy - nie to nie roztargnienie, tylko ta paskudna tarka. Ma bardzo ostre oczka i takie bardzo wystające, dlatego nie lubię na niej trzeć, każde korzystanie z niej tak się kończy. Chyba jej czas mija...

Uwaga uwaga uwaga, chyba zaras padnę normalnie trzęse się cała jak osika....poszłam za ciosem,bo mdłości mnie dopadły i jak byłam w aptece kupiłam test ACON,cichaczem zrobiłam i ja nie pierdykam są dwie wyraźne KRECHY II!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boże kochany,mój mąż poszedł na spacer ochłonąć i po kwas foliowy,bo nie mam oj ja pinkole.......................Ale spokojnie dopóki nie ujrze maleństwa to nie uwierze,strasznie się boję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki narazie wstrzymać się z gratulacjami,tylko proszę o kciuki i idobre fluidki żeby wszystko było wporządku:***********całuje Aga

ah ah ah jakie emocje....taką niespodziankę nam zrobiłaś! .... serdeczne gratulacje :)

Katrina - nie znam takich kluseczek...podzielisz się przepisem? :)

mi na teście owulacyjnym wyszły dzisiaj dwie mocne krechy, więc owu bedę miala pewnie jutro rano tak jak sobie obliczyłam :) .... dzisiaj jeszcze zrobimy staranka, a jutro już nie ;-)

Wiesz ja juz taka tarke spisalam na straty mam fajny robot kupiony na bazarze tyle tylko ze nowy za £5(ktos dostal prezent ktorego nie chcial, bo jeszcze byl zapakowany i uzywam go do wszystkiego i palce mam od tej pory cale :-D

Lorelain czyli nadal celujecie na corcie ???

katy masz na mysli carboot?hihi my to cale wyposazenie stamtad mamy hihi,u mojego meza to juz brak miejsca w garazu tyle narzedzi nabyl za grosze :-D:-D:-D:-Da nie pomyslalam zeby sie rozejrzec za takim robocikiem kuchennym:))))dobry pomysllllll:)))

reklama
maz wlasnie spytal czy zrobie moze jakas kolacje dizsiaj a ja mu na to zeby nie przeszkadzal bo pije kawe z kolezankami-czyli z wami :-D:-D:-D:-Dale sie smieje z nas,ze baby maja swoj swiat(ale tak pozytywnie)macie pozdrowionka:-D

Do góry