reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witajcie kochane malo mnie tu bo roboty pelno przed swietami tyle szycia ze oszaleli chyba no ale w styczniu to tu bede caly dzien :-):-):-) no wlasnie dziewczyny pouciekaly czy sie pochowaly :-:)-:)-( ciezarowki nas opuscily :-:)-:)-(

agniesia bedzie ok zobaczysz :-) moze wpadne wieczorkiem jeszcze na chwilke trzymajcie sie cieplutko

reklama
do tabelki wpisujemy date spodziewanej miesiaczki, zebysmy wiedzialy ktora kiedy testuje, chociaz wiem ze czasem ciezko obliczyc szczegolnie jak ma sie nieregularne cykle....

_________________________Staraczki
confused.gif

…………..asiczka31……………???......... .....13.12……………...2.........
.....
.............marysia77................34.......... ....13.12..................3..............
…………..Solcia………………….23...... ..........???....................1............
.............MałaMi.....................25....... ........19.12....................7..............
.............Suonko87................24........... .....21.12....................5..............
.............KatyB......................30........ ........21.12..................13.............
.............jane........................27....... ..........22.12..................10.............
.............Lorelain...................26........ .......23.12....................2..............
.............anusia88sc..............23......... ......24.12....................2..............
.............scotland18...............21.......... .....25.12...................1..............
.............nosotros..................27......... ......30,12...................4...............
.............agnes2704..............29............ ....31.12...................5...............
.............Karolekk...................30........ ......07.01....................3..............
.............losiczka72................39......... .....01.01....................6...............
.............piąteczka.................31........ ......04.01.....................3...............
.............Rozia........................26...............08.01.....................3..............
.............justynka7177...........24............ ..10.01.....................3..............
.............karol_in-a................28...............11.01........... .........7.............
.............agnieszka_dk..........23............. .....???....................??..............
.............Dzoana.a.................29.......... .......???....................??..............
.............karla21.....................21....... .........???......................2..............
.............Bobofrutek...............27.......... .......???.....................??..............

.............sylwia_d...................22........ ......???.......................4..............

....Mamusia-Kasia.........22............03.08.2011............ .. 10 .05.12..........
....ViolaPop...................35............26.08 .2011...............01.06.12..........
....zZagubiona..............21............21.08.20 11 ..............03.06.12..........
....bietka84...................27............02.10 .2011...............04.07.12..........
....ania-aneczka............27............01.10.2011....... . ......08.07.12..........
....anaber......................30............11.1 0.2011..............18.07.12............
....tomek i justyna.........24............17.10.2011........ .......25.06.12............
....ada6.1984................27............23.10.2 011...............30.07.12...........
.....ilona24....................24............30.1 0.2011...............08.08.12...........
.....Roszpunka..............25.......... ...02.11.2011..............12.08.12............
.....agniesia84...............27.......... ....???.........................20.08.12............. .
.....katrina115...............??.............. .??.............................???............... .
.....pola.........................??........... . ...??............................???.............. ..
.....pamela....................??.............. ..??............................???............... .
.....lilian........................26.... .............??...........................???..... ...........

czesc dziewczynki nie odzywalam sie dawno,bo przez polnocne Wlochy przeszly okropne burze a w moim miescie pozrywalo kable od pradu i neta---agniesia84 czuje dokjladnie to samo co Ty wydaje mi sie ze nie ma zadnej fasolki,tem.spadla mi wczoraj 0,2 oprocz zmeczenia nie mam zadnych objawow:-(...staram sie byc spokojna ale nie daje rady... potem nadrobie zaleglosci teraz musze wracac do pracy,milego dzionka dziewczynki!

Hej dziewczynki:) widze ze udzielaja wam sie juz świeta:) ja na pare dni wypadłam z obiegu bo net nam sie zepsuł:(:(
Jak napisałam pare dni temu niestety okres przyszedł. ja byłam u ginekologa i powiedziała mi przed okresem jeszcze ze mam dosc duzy ten torbiel , miałam czopki antybiotyk, wczoraj byłam u ginekolog i powiedziała ze mam sie ładnie uśmiechac bo po torbielu nie zostało śladu:) ale niestety jeszcze w tym miesiacu nie mozemy sie starac o dzidzie:( powiedziała ze lepiej dmuchac na zimne bo CRP mam podwyzszone wiec jakis stan zapalny mam. dostałam jeszcze leki i pozostaje czekac do stycznia:)

a teraz niech ktos mi powie czy podczas mojej nieobecnosci ta biedna zabiegana roszpunka kogos złapala??

reklama
Karluś no chyba mnie....bo w sobotę ujrzałąm dwie magiczne kreski,ale jestem jeszcze przed wizytą więc wdech wydech,by wszystko było dobrze:)))buziaczki
Pamelo nawet nie wiesz jak Cię rozumiem,strach jest nie do odpuszczenia...kochana trzymam za Ciebie i Twoją fasolinkę kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&Kiedy masz wizytę?buziaki

Do góry