reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewczyny, jestem tu nowa :) Od 3 miesięcy mężatka i po woli zaczynamy starać się o maleństwo. Do tej pory to nasz 2 cykl w którym kochaliśmy się już bez zabezpieczeń i "te" dni. Wczoraj byłam u gina zrobić cytologię i pani dr stwierdziła, że mogę być w ciaży...zauważyła delikatne plamienie które zinterpretowała jako implantacyjne. Zbadała i stwierdziła, że chyba coś zmajstrowaliśmy :))))) Odczuwam bolesność i powiększenie piersi i kłucie w brzuchu aleeee nie chcę się nakręcać! Już bym chciała....i baaardzo bym się cieszyła, ale boję się żeby się nie rozczarować. Nawet mężowi nic nie mówiłam, bo wiem żeby się bardzo ucieszył... muszę jakoś wytrzymać do okresu, ale chyba padnę z niecierpliwości :)

reklama
agniesia84 przede wszystkim gratuluje fasolki,dopiero nadrabiam zaleglosci:zawstydzona/y:,ja nastepna wizyte mam dopiero w styczniu,dlatego tak wariuje...ilona24 ja tez tylko o tym pustym jaju mysle!!!!! a i ja mam zacmienia i strzelam gafami Ilonka ,nie tylko TY,u mnie podwojnie,bo blondynka jestem:sorry:...bobofrutek jak sie czujesz kochana?sciskam mocno!

witajcie

losiczka - Matko Polko, nie zaniedbujemy Was, tylko dziś byłam na wizycie, to czasu nie było, żeby napisać, a poza tym ja tez pracuję i tak jakoś dni lecą, ale cały czas Wam kibicuję!!!!

Maluch rośnie, już czuj, że się rusza i znowu było szukanie z detektorem, na szczęście położna niczym sonarek namierzyła uciekiniera i zmierzyła co trzeba, jest OK.

Katrina - super ze wszystko jest dobrze:) ahhhh jak ja zazdroszczę tych ruchów :)
bobo- nie chce mi sie juz szukać mojego wyniku ale chyba było podobnie, ze jakies resztki łożyska itd, z tego sie nigdy nie dowiemy jaka była przyczyna jak coś to trzeba robić badania i to szczegółowe ale czy to ma sens???? no nie wiem, ja zrobiła m tylko te które mi zalecił lekarz bo ja mam juz dziecko,wiec może Tobie bedzie chciał zrobić te szczegółowe choć przeważnie jest tak ze lekarza uważają ze taka strata to PRZYPADEK !!!!!!!!!! i zalecają badania dopiero po 3 poronieniach wcześniej sie nie należy chyba ze zrobisz to na własny koszt bo NFZ tego nie zesponsoruje po 1 poronieniu !!!!! Paranoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO i mnie lekarze kazali czekać min 3 pełne cykle a najlepiej pół roku aby macica i organizm powrócił do normy !!!!!!!!!!!!!!!!

Witam nową staraczkę :-) i trzymam kciuki aby to była fasolka :-D

reklama
Do góry