reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

cześć i czołem
Marysia - gratulacje!!!

Dziewczyny na innym wątku narobiły mi ochoty na serniczek.... chyba mi język ucieknie.
Zrobiłam porządki w pokoju Alinki, tam, gdzie ma zabawki, mam już dość tego bałaganiarstwa!! Zapowiedziałam już, że jak jeszcze będzie tak rozrzucać zabawki, to je oddam dzieciom, które nie maja zabawek i sie ucieszą i będą je szanować. Zobaczymy jak długo będzie się tym przejmować..

reklama
katrinakochana,to bedzie dzialac jakos dobe,pozniej rozrzucania ciag dalszy...ja juz ze 100 razy ""oddawalam zabawki biednym:)))""dopiero teraz moja mama nauczyla je porzadku..chyba jest bardziej przekonujaca i konsekwentna przede wszystkim:)

Ale pokusiłas ty serniczkiem.....:-p:-p:-Dmniammm...

asiczka - wiesz ona trochę sie boi, bo jak nie chce sprzątać to ja zaraz zbieram te zabawki co leżą i chowam do torby, ona to widzi i szybko sie przyłącza, żebym nie oddała. To nawet nie chodzi o rozrzucanie, tylko, żeby po sobie sprzątała. Ja juz mam dość schylania się i zbierania wszystkich drobiazgów. Brzuch mi juz zaczyna przeszkadzać.

No, serniczek dobra rzecz - taki krakowski na przykład.... mniam...

witam dziewczynki widze ze duuuuzo naskrobałyscie zanim mnie nie było chyba ponad 100stron!!!!:tak:
tak wiec witam nowe staraczki i &&&&&&&&&dla was
a i gratuluje zaciążonym oczywiście!!!!

scotland dzieki za kciuki:)))pewnie kolejna bedzie solcia czego jej bardzo zycze:)))mnie te negatywne testy pozbawily prawie nadziei ale czas pokarze:)

katrina
trzeba wszystkich sposobow probowac na te male oseski:)dziecko powinno miec swoje obowiazki i ja jestem jak najbardziej za,przedewszystkim szacunek nawet do swoich zabawek:)

OOooooOoooOoo jaaa Marysia czułam u Ciebie fasolkę!!! :) A Ty się tak bałaś zatestować!! :-D Super gratuluje Ci z całego serduszka!! ;-)
Mnie też już powoli kuszą testy tym bardziej, że mam te czułe...ajjj
Katy o tym samym pomyślałam. Meble kupiłam ciemnobrązowe i właśnie w takim kolorze podobają mi się łóżeczka ;-) No i miejsca się więcej zrobiło.... :-)

Marysia mam nadzieję, że długo nie będziesz musiała biegać i złapiesz asiczkę i solcie szybciutko!! :-)

reklama
SUONKO - zlapie Was wszystki naraz :-D:-)
uciekam do lozeczka moje kochane - po takim dniu pelnym wrazen :-)a na dobranoc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
do jutra dziewczynki

Ostatnia edycja:
Do góry