reklama
wiatam :-)
nie dam rady was nadrobic
,moze po swietach uda mi sie czesciej do was zagladac,bo na razie na kompa brak czasu.wczoraj bylismy na swiatecznym koncercie u smykow w szkole,bylo super !! do domu wrocilismy o 21,dzieciaczki na szybko cos zjadly bo wyglodnialy,w pizamke i do lozek..bez marudzenia,tak sie wymeczyly moje babelki ;-),pogoda u nas do bani..zimno,pada,wieje..wrr.mam nadzieje,ze na swieta spadnie troche sniegu..
milego dnia :-)
nie dam rady was nadrobic

milego dnia :-)
Witam was.
Domiska, tak to już jest że jak się bardzo chce dzidzi to nie zawsze jest o nią tak łatwo. Ale nie trzeba się dołować i poddawać. Boboseksy są bardzo przyjemne, aż za nimi tęsknię. Teraz sił na przytulanka brak, a mężuś marudzi
Scotland, jak będziecie serduszkować cały czas przed i w owulkę to najsilniejsze będą plemniki z ostatniego razu, tego najbliżej owu i najprawdopodobniej to one najszybciej dotrą do jajeczka. więc szanse na synusia wcale nie maleją.
Solcia, nie wolno tak długo trzymać koleżanek z forum w niepewności!!
Domiska, tak to już jest że jak się bardzo chce dzidzi to nie zawsze jest o nią tak łatwo. Ale nie trzeba się dołować i poddawać. Boboseksy są bardzo przyjemne, aż za nimi tęsknię. Teraz sił na przytulanka brak, a mężuś marudzi

Scotland, jak będziecie serduszkować cały czas przed i w owulkę to najsilniejsze będą plemniki z ostatniego razu, tego najbliżej owu i najprawdopodobniej to one najszybciej dotrą do jajeczka. więc szanse na synusia wcale nie maleją.
Solcia, nie wolno tak długo trzymać koleżanek z forum w niepewności!!
domiska1
Fanka BB :)
No trudno, choć może w sumie lepiej , bo wyjeżdżamy na narty i pewnie bym się stresowała czy nie zaszkodzę maluszkowi. Ale mimo, że nie planowaliśmy pani g. troszkę mi narobiła ochoty i trochę mi jednak smutno
mam nadzieję, że nie będziemy długo czekać na maleństwo.
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
domiska - to normalne, pamiętam jak ja zaczynałam, pierwszy cykl był dziwny i w ogóle miałam wrażenie, że już się udało, bo objawy juz jakieś tam miałam , a testy cały czas negatywne, ale wiadomo pierwszy cykl po tabletkach to zerowe szanse, ale... drugi, wielkie nadzieje i wielki żal, że znowu d..pa, a za trzecim razem, miałam głowę czym innym zajętą, starałam sie o tym nie myśleć i cio??? dwa dni przed @ teścik pozytywny!! Spodziewałam się @ w sobotę, a w czwartek zrobiłam test, bo to był dzień urodzin mojego męża i tak tylko... kontrolnie - a tu prezencik!!!
A teraz prezencik ma juz 17 tyg. i do odbioru za 23 tyg. Chciałam, zeby prezencik do odbioru był tak w okolicach moich urodzin, ale miesiąc później to prawie jak na urodzinki.
domiska - to normalne, pamiętam jak ja zaczynałam, pierwszy cykl był dziwny i w ogóle miałam wrażenie, że już się udało, bo objawy juz jakieś tam miałam , a testy cały czas negatywne, ale wiadomo pierwszy cykl po tabletkach to zerowe szanse, ale... drugi, wielkie nadzieje i wielki żal, że znowu d..pa, a za trzecim razem, miałam głowę czym innym zajętą, starałam sie o tym nie myśleć i cio??? dwa dni przed @ teścik pozytywny!! Spodziewałam się @ w sobotę, a w czwartek zrobiłam test, bo to był dzień urodzin mojego męża i tak tylko... kontrolnie - a tu prezencik!!!
A teraz prezencik ma juz 17 tyg. i do odbioru za 23 tyg. Chciałam, zeby prezencik do odbioru był tak w okolicach moich urodzin, ale miesiąc później to prawie jak na urodzinki.
KatyB
Fanka BB :)
Ja myslalam ze tu bedzie sporo do nadrobienia a tu jedna strona??????
Suonko a jakie kolorki masz w tym pokoiku pochwal sie nam tu kochana
Scotland to powodzenia w "zalotach" oby po tych testach kolejne pokazaly plus ale te ciazowe
))
Madlen kochana azlez dawno cie nie bylo!!!!! A mamusia nie dostala rolki w tym przedstawieniu??? He he he fajnie by bylo co????
Ja tez mam nadzieje ze snieg nas nie zawiedzie w swieta, niech sobie pada i tu i w Pl

Suonko a jakie kolorki masz w tym pokoiku pochwal sie nam tu kochana
Scotland to powodzenia w "zalotach" oby po tych testach kolejne pokazaly plus ale te ciazowe
Madlen kochana azlez dawno cie nie bylo!!!!! A mamusia nie dostala rolki w tym przedstawieniu??? He he he fajnie by bylo co????
Ja tez mam nadzieje ze snieg nas nie zawiedzie w swieta, niech sobie pada i tu i w Pl

a co tu tak cicho?
znowu dziś nie miałam czasu w ciągu dnia
Dziś byłam u gina. Mąż ze mną był. Czekał biedny ponad godzinę na korytarzu
(
Co prawda nie dał mi skierowania na zbadanie hormonów ale jestem zadowolona z wizyty.
Na pewno miałam owulację tym razem bo jet ciałko żółte więc niecierpliwie czekam na przyszłotygodniowe testowanie
)
Powiedział, że powinniśmy zacząć od zbadania nasienia męża.
Jeżeli nasienie będzie ok to wtedy dopiero zabierze się za mnie gruntownie.
Powiedział żeby mąż zaczął brać witaminki i nosił luźne gatki
Ogólnie poradził mi żebyśmy trochę wyluzowali i nie traktowali tego tak zadaniowo.
Powiedział nawet, że w czasie przytulanek mogę się alkoholu napić trochę dla rozluźnienia. Ponoć to czasami pomaga
Mam tylko nadzieje że z pływaczkami męża będzie ok.
Co tam u was poza dziwnymi snami dziewczynki??
znowu dziś nie miałam czasu w ciągu dnia
Dziś byłam u gina. Mąż ze mną był. Czekał biedny ponad godzinę na korytarzu
Co prawda nie dał mi skierowania na zbadanie hormonów ale jestem zadowolona z wizyty.
Na pewno miałam owulację tym razem bo jet ciałko żółte więc niecierpliwie czekam na przyszłotygodniowe testowanie
Powiedział, że powinniśmy zacząć od zbadania nasienia męża.
Jeżeli nasienie będzie ok to wtedy dopiero zabierze się za mnie gruntownie.
Powiedział żeby mąż zaczął brać witaminki i nosił luźne gatki
Ogólnie poradził mi żebyśmy trochę wyluzowali i nie traktowali tego tak zadaniowo.
Powiedział nawet, że w czasie przytulanek mogę się alkoholu napić trochę dla rozluźnienia. Ponoć to czasami pomaga

Mam tylko nadzieje że z pływaczkami męża będzie ok.
Co tam u was poza dziwnymi snami dziewczynki??
Ależ tu dziś cicho... My dziś byliśmy na zakupach świątecznych, jestem tak padnięta,że najchętniej położyłabym się spać... Jeszcze przez tą pogodę dopadła mnie migrena
Na szczęście udało mi się zdążyć z tabletką i nie rozsiadła się ta migrena, bo byłabym dętka przez 2 najbliższe dni... To co , ktoś w końcu testował, czy nadal chcecie się nad nami poznęcać 

losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
KATRINA KATY WITAJCIE
katy tak narzekalam na sluz a tu dzisiaj poraz pierwszy od 6 cykli bialko jajka
normalnie jestem w szoku a jeszcze wiekszym bo cos czuje ze owulka jest dzisiaj brzusio boli sluz jest a tempka mierzona przed chwila 37,4
taka to ja mam po owu no a ja dzisiaj planuje bara bara wiec jakby co to mam nadzieje ze sie pierwszy plemniczek dopcha ten z przed 2 dni
kurde moje jajeczko robi mnie wtym cyklu w jajo

katy tak narzekalam na sluz a tu dzisiaj poraz pierwszy od 6 cykli bialko jajka

kurde moje jajeczko robi mnie wtym cyklu w jajo

reklama
Podziel się: